ByBit çılgın airdrop kampanyasını başlattı: 1.000 USDT kazanma şansı!
ByBit çılgın airdrop kampanyasını başlattı: 1.000 USDT kazanma şansı!

Bedava token kazanmak ister misiniz? İşte en iyi airdrop listeleme siteleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Endüstriye giriş yapan pek çok kripto para projesi, ilgiyi üzerlerinde toplamak için airdrop kampanyaları gerçekleştiriyor. Bu yöntem, yaratılan ilginin yanı sıra bir ekosistem yaratmak adına iyi bir ‘kickstart’ aracı olarak kullanılabiliyor.

Fakat bu kampanyaları bulmak her zaman pek de kolay olmuyor. Hatta çoğu zaman insanlar, ancak sonuçlandırıldıktan sonra bu kampanyaları duyuyor olmaktan şikayetçi. Airdrop kampanyaları söz konusu olduğunda önemli olan, en başında katılabilmek. Çünkü yüksek miktarda token sıklıkla daha erken verilir.

Bu yazımızda airdrop kampanyalarından erken haberdar olabilmeniz için takip edebileceğiniz üç platformdan bahsedeceğiz.

1- RightBTC

Bir kripto para borsası olan RightBTC, airdrop’ları bulmak için en iyi yerlerden biri.

RightBTC
RightBTC web sitesi ana sayfası.

Borsa düzenli olarak onları çalıştırmakla kalmıyor, aynı zamanda çalışmayı seçtiği tokenler konusunda da seçici davranıyor. RightBTC yalnızca güvendikleri şirketlerle airdrop düzenliyor. Bu, yalnızca yüksek kaliteli tokenler için airdrop alacağınız anlamına geliyor. Borsa, geçmişte hem CEEK hem de EBOOST için airdroplar gerçekleştirdi ve kendi tokenlerini (Right Token) çıkararak, gelecekte daha fazla airdrop planladıklarını açıkladılar.

RightBTC’yi radarınızda tutmak, yeni ve yaklaşan airdropları öğrenmenin iyi bir yolu.

2- AirdropAlert

AirdropAlert, topluluk içinde çok sayıda airdrop listeleyen bir web sitesidir.

AirdropAlert web sitesi ana sayfası.
AirdropAlert web sitesi ana sayfası.

Düzenli olarak güncellenir ve yeni airdroplar sürekli olarak duyurulur. Ayrıca, airdrop’un ne kadar süredir çalıştığını da söyler. AirdropAlert aynı zamanda BountiesAlert adlı ikinci bir siteyi de çalıştırıyor ve burada şu anda gerçekleşmekte olan çeşitli kripto para bountylerini sergiliyorlar.

Hem AirdropAlert hem de BountiesAlert ile ilgili sorun şu ki, her ikisi de bir scam olup olmadığına bakılmaksızın herhangi bir token veya coin’i listeliyor. Listeledikleri airdropların gerçekten değerli olduğundan emin olmak için herhangi bir kontrol yapmıyorlar. Bu, her kullanıcının önce kendileri için araştırma yapması gerektiği anlamına geliyor.

3- BitcoinAirdrops

BitcoinAirdrops, yalnızca Bitcoin ile ilgili olan airdrop’ları bulmaya ve tartışmaya adanmış bir Reddit uzantısı.

r/BitcoinAirdrops
r/BitcoinAirdrops

Bitcoin Cash çatalından bu yana, birçok geliştirici Bitcoin’i ve kendi paralarını yaratmayı amaçlıyor. Bazen bu meydana geldiğinde, ilk başta Bitcoin’leriniz olduğu sürece yeni çatalda ayrı bir miktarda coin talebinde bulunmak mümkün. Bunu Bitcoin Cash çatalından hatırlıyoruz. Çataldan önce Bitcoinlere sahip olan kullanıcılar da eşit miktarda Bitcoin Cash talep edebildiler. Geliştiriciler Bitcoin’i özümsedikçe, yeni paralar talep etmek de hala mümkün.

Bahsettiğimiz web sitelerinin pek çok kullanıcı tarafından beğeniyle kullanıldığını, yalnızca habercilik görevimizi yerine getirdiğimizi, bu platformlar aracılığıyla yapacağınız işlemler neticesinde etkilenebileceğiniz hiçbir kâr ya da zarar senaryosundan Kripto Para Haber ve yazar kadrosu olarak sorumlu tutulamayacağımızı belirtmek isteriz. Nihayetinde risk teşkil eden her sektör gibi kripto para sektörü de kişisel araştırma ve karar verme mekanizmaları ile faal olunabilecek bir endüstridir.

En güncel airdrop kampanyalarını Kripto Para Haber sayfalarında takip etmeye devam edin.

captainaltcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Airdrop nedir? Ne işe yarar? Airdrop’tan nasıl yararlanabiliriz?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin