Bitcoin tahminleri tutan analistten korkunç altcoin tahmini
Bitcoin tahminleri tutan analistten korkunç altcoin tahmini

BCH sembolü altındaki işlem nedir? Borsalar gerçek Bitcoin Cash’i belirledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

BCH sembolü altındaki işlem nedir? Huobi ve diğer önemli borsalar Bitcoin ABC’yi gerçek Bitcoin Cash olarak kabul ediyor.

Bitcoin Cash (BCH) artık yok!

Bitcoin Cash (BCH) hard forku 15 Kasım tarihinde sona erdi. Ancak yine de kripto para borsalarının bazıları BCH sembolünü kullanıyor. CoinMarketCap web sitesinin en son verilerine göre, Bitcoin Cash hala son 24 saatte dördüncü sırada yer alıyor. Ancak, bazı kripto para birimi borsalarının BCH hesaplarını dondurmuş olması ve geri kalanının 250 dolardan (Bitfinex) 653 dolara (WEX) kadarki fiyatlara ulaşması nedeniyle bu verilerin doğru olduğunu söylemek zor.

BCH sembolü altında ne saklanıyor?

Bazı kripto para birimi borsları zaten Bitcoin ABC ve Bitcoin SV arasında seçim yaptı. Böylece, ticaret hacimleri ile üçüncü en büyük kripto para borsası olan Huobi, Bitcoin ABC’yi “gerçek Bitcoin Cash” olarak gördüğünü ve bu kripto parayı daha uzun zincirli olarak değerlendirdiğini bu nedenle de BCH sembolü ile listeleyeceğini açıkladı. Huobi konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

Huobi Global, BCH’nin sembolünün Bitcoin Cash’in (BCH) ABC versiyonunda kullanılarak korunacağını onayladı.

Bitcoin Cash (BCH) hard forku ile ilgili yorumlar

Bitcoin ABC zinciri Bitcoin SV’den çok daha güçlü

Yeni token Pazar günü BCH sembolü altında işlem görmeye başladı, ancak trader’lar 19 Kasım Pazartesi gününden itibaren para yatırabilecek ve çekebilecek. Kraken, BitPay, Bitstamp, Coinbase, Bithumb, Upbit ve Bittrex gibi bir takım diğer büyük oyuncular da Huobi’ye benzer bir karar verdiler.

Bununla birlikte, daha önce Binance CEO’su borsada her iki forkunda yer alacağını söyledi: BCHABC ve BCHSV.  Coin.Dance verilerine göre, Bitcoin ABC zinciri Bitcoin SV’den çok daha güçlü. Bu arada, Bitcoin SV taraftarları yenilgiyi kabul etmeyi reddediyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin