Brave ve BAT, Binance Smart Chain ile güçleri birleştiriyor
Brave ve BAT, Binance Smart Chain ile güçleri birleştiriyor

BAT’ın dayanak varlığı Brave hızla büyüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün piyasadaki kriptoların çoğu, oldukça fazla spekülatif hareketler sergiliyor diyebiliriz. Çoğunun gelecekte bir noktada toplumu değiştirebileceklerine dair vaatleri dışında, henüz elle tutulur bir aksiyonları görülmedi. Bu, birçok yatırımcının paralarını aslında sadece spekülatif hareketlere yatırdığı anlamına gelir. Yatırımcılar, bir nevi projelerin gelecekte iyi sonuçlar verebileceği vaatlerine yatırım yapıyorlar denebilir. Bazıları hedeflerine ulaşacak ve yatırımcılarını zengin edecek potansiyele (örneğin; BAT – Brave) sahipken, bazılarının ise amaçlarına ulaşamayıp faaliyetlerini sonlandırması muhtemeldir.

Kayıp riskini azaltmak için, kullanım durumu açık olan kripto varlıklara yatırım yapmak en mantıklı yol gibi gözüküyor. Bazı Kripto paraların adaptasyonu konusunda ise önemli adımlar atıldığını görüyoruz. Bu tür beklentilere sahip bir kripto varlıklardan biri ise Basic Attention Token’dir (BAT).

Basic Attention Token Brave tarayıcısının tokeni olarak kullanılıyor

Basic Attention Token (BAT), Brave tarayıcısındaki kullanıcıları ödüllendirmek için kullanılan bir token. Bravo tarayıcıdaki yayıncılar, kullanıcıların içeriğine verdikleri ilgiye bağlı olarak BAT tokenleri ile ödüllendirilir. Temel olarak, tüm fikir, içeriğin daha değerli olmasını ve çevrimiçi reklam verenler daha çok gelir elde etmelerini sağlar. Kullanıcılar, kendi alanlarında ihtiyaçları için gerçekten yararlı olan reklamları alırlar.

Brave tarayıcısı 4.6 milyon kullanıcıya ulaştı

En iyi yanı, bunun sadece bir konseptten ibaret olmamasıdır. Yani bu tokenler aktif olarak kullanılabilir. Bu ay itibariyle, Bravo tarayıcısı 4.6 milyon kullanıcıya sayısına ulaştığı görülüyor. Bu, Bravo tarayıcısındaki kullanıcı sayısında aylık yüzde 15 artış olduğunu gösteriyor. Bu, BAT tokeninin kullanımının aslında spekülatif olmayıp gerçek sayılar üzerinde büyüdüğünün en önemli kanıt niteliğinde.

Özünde BAT, düşük riskli bir satın alma ile geleceğe dair önemli bir kripto varlık gibi görünüyor. Ayrıca pazarın geri kalanından bağımsız olarak zaten organik büyüme belirtileri de gösteriyor. Geçtiğimiz ay, Bravo tarayıcısının benimsenmesi bir hayli yükseldi. Tarayıcının bu artan kullanımı ile birlikte, BAT tokeninin değeri de yükseliyor.

Zaman zaman piyasada durgunlaşma olduğu dönemlerde BAT’ın pozitif ayrışan hareketlerini ise bu gerçek kullanım durumuna bağlayabiliriz.

Brave BAT tokenine ayrıcalık kazandırıyor

Bu sonuç, BAT’ın Bancor’daki en likit tokenlerin biri olduğu gerçeğini de destekledi. Bu yüksek likidite, bu tokenin yoğun bir şekilde kullanıldığını ve fiyatının pazarda gerçek talebin Brave tarayıcısına dayandığını gösteriyor. BAT değerindeki bu eğilimden yola çıkarak, tokenin güvenli bir yatırım olabileceği ve geleceğe yönelik büyümesinin işler bu şekilde devam ederse yüksek olasılık olduğunu varsayabiliriz.

İleriye dönük olarak, Brave tarayıcısı pazarda benimsenerek büyüdükçe, BAT tokeni Bitcoin’den kolayca ayrışabilir. Piyasadaki değer artışı, bir hisse senedi mantığında çalışarak dayanak varlığın (Brave tarayıcı) temellerinin, kripto pazarının büyük ölçüde irrasyonel fiyat hareketlerinden daha fazla olmasıyla sonuçlanacaktır. BAT, tüm bu özellikleri ve dayanak varlığının sürekli büyüme eğiliminde olması gerçeğine göre uzun vadeli yatırımcılar için kesinlikle ilgi çekici bir kripto varlık gibi duruyor.

cryptorecorder

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin