Brave Browser ile Binance üzerinden ticaret yapmak artık çok kolay
Brave Browser ile Binance üzerinden ticaret yapmak artık çok kolay

BAT dağıtan Brave Browser’sa YouTuber’ların muhteşem koşusu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Brave Browser, Ekim ayından bu yana kullanıcı bazında %160 büyüdü. Büyümede en büyük etken beta ödül programını sunması olarak gösteriliyor.

Brave Browser, dünya genelinde kripto fanatiği ve içerik üreticileri için giderek daha fazla kabul edilebilir hale geliyor. Brave Browser gelişimlerini izleyen bağımsız bir web sitesi olan BATGrowth tarafından yayınlanan son rapor, Ekim 2018’den bu yana tarayıcının kullanıcı sayısında etkileyici bir artış gösterdi. Son altı ayda Brave’nin kullanıcı sayısında 25.000’den daha fazla artış olduğu görüldü. Platformdaki yayıncılar ağırlıklı olarak YouTubers, Twitch kullanıcıları ve diğer web sitesi yayıncılarıdır.

Brave Browser

Brave, Google Chrome veya Opera gibi bir tarayıcıdır ve kullanıcıların Basic Attention Token (BAT) aracılığıyla reklamlara duydukları ilgiden kazanç elde etmelerini sağlar. Tarayıcıda, sahiplenme oranının yavaşça arttığını gösteren bir diğer rakamda 20 milyondan fazla indirmeye ulaşması. Brave Browser’ın güzelliği, tarama hızlarını artırarak web sitelerinin ve web içeriğinin daha sorunsuz ve verimli bir şekilde yayınlanmasını sağlamak için reklamların otomatik olarak engellenmesidir.

Brave, reklam verenlerin, reklamlarını barındırmak için içerik oluşturucuları ve yayıncıları seçmesine olanak tanır. Barındırıldıktan sonra, reklamları da seçme şansına sahip olan kullanıcılar BAT tokenleri ile ödüllendirilir. Beta Brave ödül programı hafta başında başlatılmıştı ve yakın gelecekte tanıtılacak olan iOS sürümüyle Android kullanıcıları için kullanılabilir.

Bu işlev henüz tam olarak kullanılamadı, ancak kullanıcılar en sevdikleri yayıncıları BAT tokenleri bahşiş verebilmektedir. Bu, bir kereye mahsus bir bağış veya aylık bir katkı olabilir.

Brave Browser’da YouTuber’lar

Etkileyici Brave büyüme süreci, platformun çektiği YouTube yayıncılarının sayısından büyük ölçüde etkileniyor. Tarayıcılardaki toplam YouTube yayıncılarının sayısı 41.331’dir. Bu rakam aynı zamanda Brave’in %70’ini, oluşturuyor. Brave Browser ile ilişkilendirilen ünlü YouTube yayıncılarından bazıları: TrapNation, Ozzyman Reviews, Arsenal Fans TV, VICE, VICE News, Noisey ve Complex.

Ağustos 2018’den bu yana artmakta olan Brave Browser'ın Youtube yayıncı sayısını gösteren grafik
Ağustos 2018’den bu yana artmakta olan Brave Browser’ın Youtube yayıncı sayısını gösteren grafik

Yukarıdaki grafikte görüldüğü gibi, YouTube yayıncılarının sayısı geçtiğimiz ay 29.000’in üzerinden 41.000’in üzerinde kullanıcıya fırladı. Kullanıcı büyümesindeki keskin artış, geçmiş 6 ayda geriye dönük olarak etkileyici bir görünüme sahip, kullanıcı büyümesinde %68 oranında bir mamut artışı yaşandı.

Web sitesi yayıncıları Ekim 2018’in başındaki 5.036 Brave kullanıcıdan, toplamda 14.000 Brave kullanıcıya yükseldi. Twotch kullanıcı tabanı henüz tam olarak başlamadı ancak 3000 Twitch kullanıcısı Brave tarayıcısına katıldıkça, son altı ayda %330 artışla üç yayıncı kategorisinde en büyük artışı yaşadı.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin