ABRA platformuna MasterCard ve Visa desteği.
ABRA platformuna MasterCard ve Visa desteği.

Abra platformuna Mastercard ve Visa kredi kartlarıyla alım seçeneği geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Popüler kripto para yatırım aplikasyonu Abra, platform üzerinden yapılan alımlarda Mastercard ve Visa kredi kartlarını kabul etmeye başladığını duyurdu. Abra platformuna Mastercard ve Visa seçeneklerinin eklenmesiyle sektöre katılımın ciddi oranda artması bekleniyor.

Abra platformuna Mastercard ve Visa desteğinin eklenmesi Simplex ile mümkün kılındı

Abra, banka havalelerini, cüzdan transferlerini ve American Express’i Abra cüzdanını finanse etmek için bir araç olarak kullanılmasına izin veriyor.

Son derece popüler olan bu iki ödeme şirketinin eklenmesi, kredi kartlarıyla yapılan alışverişlere genellikle izin verilmeyen bu toplulukta kuşkusuz mutlulukla karşılanacak. Bütün bunlar fintech şirketi Simplex ile kurulan ortaklıkla mümkün kılınıyor.

Minimum 50, maksimum 20 bin dolar: 20-30 dakikada hesapta

Abra, an itibarıyla 24 altcoin ve 50 fiat paranın satın alınmasına izin veriyor. Kredi kartı kullanılarak yapılan alışverişlerin 50 ile 20.000 dolar arasında olması gerekiyor ve tokenin erişilen Blockchain’in hızına bağlı olarak 20 ila 30 dakika sürmesi bekleniyor.

Bu hareket Abra’yı, Coinbase gibi kripto kredi alımları sunan diğer şirketlerle daha etkin bir şekilde rekabet edebilecek bir konuma getirecek. Bu dev hamleyle sektöre katılımın ciddi oranda artması ve daha geniş bir adopsiyonun önünün açılması bekleniyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

ABRA CEO’su Bill Barhydt: “Bitcoin uzun vadede 50 bin doları görecek.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin