Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini
Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini

Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para analisti Nicholas Merten, Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin piyasasında yeni bir ralli olduğuna dair işaretler gördüğünü söyledi.

Nicholas Merten: “Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin piyasasında ralli yolda.”

Popüler YouTube kanalı DataDash’i yöneten Nicholas Merten, Bitcoin’in genel kripto pazarındaki hakimiyetinin azaldığını gösteriyor. Usta analist Ethereum, Ripple ve Litecoin’e kripto kralına karşı bir ralli atma şansı vererek Bitcoin’in yakın vadede düşmeye devam edeceğine inanıyor:

Son birkaç hafta içinde burada büyük bir değişim görmeye başladık ve Bitcoin baskınlığı düşmeye başladı. Bu gerçekten Eylül ayı başlarında olmaya başladı. O zamandan beri, insanlar bir eğilim değişikliği görüyor olacağımız fikrinden endişeleniyorlar. Örneğin, Bitcoin için burada daha yüksek seviyeleri bekliyorduk, şimdi tam tersini görüyoruz. Düşük seviyeler üzerine beklentiler yoğunlaştı. Bu eğilimin tersine döndüğünün bir işareti. Özellikle birden fazla alçak varsa kartlarda… Aradığım şey buydu. Şimdi %67,5’in altında önemli bir mola bekliyorum… Görüyorum ETH ve XRP, yine buradaki en büyük kripto para birimleri ve ralli yolunu takip ediyorlar ve burada gerçekten baskın bir pazar konumu kazanıyorlar. Çünkü öyle. Bu ralli, büyük piyasa değerine sahip kriptolardan orta ve küçük piyasa değerine sahip altcoin’lere akacak.

Ünlü analist: “Litecoin bir ralli potansiyeli olan diğer altcoin.”

Merten, Litecoin’i bir koparma potansiyeli olan diğer bir kripto varlığı olarak seçiyor:

Litecoin ile ilgili ilginç olan şey, tüm göstergelerin gerçekten iyi görünmeye başlamasıdır. 2018 yazında burada gördüğümüze çok benzeyen sıkma momentum göstergesi yassılaştırmasını yapıyoruz. Stokastik RSI neredeyse bir yükseliş işareti olan orta menzilli kanala geliyor. Bence, her yeni düşük seviyeyle birlikte zaman içinde hafifçe azalan bu uzun vadeli destek hattı boyunca gideceğiz. Bununla birlikte, bu hamle pazarda değeri görmeye başladığım bir aralıkta olduğumuz anlamına gelir. Ancak yaklaşık üç ya da dört haftaya kadar gerçekten ralliye başlayacağımızı ya da %67,5’lik Bitcoin baskınlığı gerçekten mola vermeden yükseleceğimizi sanmıyorum.

Litecoin için özellikle değişken bir 2019 oldu. LTC yıla 30,46 dolardan başladı ve 22 Haziran’da kripto para halving yaklaştığında 143,58 dolara vurdu. Litecoin 5 Ağustos’taki başarılı bir halving sonucu 56 dolara hızlı bir düşüş yaşadı.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin