Başarılı analist: “Bitcoin’de mükemmel bir satın alma sinyali geliyor.”
Başarılı analist: “Bitcoin’de mükemmel bir satın alma sinyali geliyor.”

Başarılı analist: “Bitcoin’de mükemmel bir satın alma sinyali geliyor.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

DTAP Capital’in kurucusu Dan Tapiero’ya göre, Bitcoin’in günlük grafiği “TD 9’u almak için mükemmel sinyal” göstermek üzere.

Dan Tapiero: “Bitcoin’de büyük bir satın alma sinyali görülüyor.”

Bu son kez gerçekleştiğinde, Bitcoin Ocak 2019’da 3.600 dolardan işlem görüyordu. Piyasa teknisyeni Tom Demark tarafından geliştirilen göstergelerin piyasa eğilimlerini derinlemesine incelemek konusunda çok etkili olduğu kanıtlandı. Dan Tapiero şu yorumu yaptı:

Bitcoin bugün mükemmel bir TD 9 alım sinyali verebilir. En son işaret ettiğimde yakınlarda ortadan kayboldu. Onaylamak için kapanışını izlemek çok önemli. Bu sinyal BTC’nin%400’lük ralliyle toplanmasından hemen önce geldi.

Bu sayı göstergesi, yatırımcıların ideal bir satın alma fırsatı bulmalarına yardımcı olur. Belli bir varlık arka arkaya dokuz çubuk kapattıktan sonra önceki dört çubuktan daha düşük kapandıklarında, varlığın zaten dipte olduğuna dair kesin bir işaret olabilir. Diğer tüm göstergeler gibi, bu da piyasa duyarlılığının böyle bir U dönüşü için çok güçlü olabileceği göz önüne alındığında trendin tersine çevrilmesini garanti etmiyor.

News.U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin