Başarılı analist: Bitcoin’de mega sıçramaya hazır olun!”
Başarılı analist: Bitcoin’de mega sıçramaya hazır olun!”

Başarılı analist: Bitcoin’de mega sıçramaya hazır olun!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir kripto para analist Bitcoin’in 14.000 dolara kadar ralli yapmadan önce 6.000 dolara inebileceğini tahmin ediyor.

Credible Crypto: Bitcoin bir mega sıçrama yapacak! Ama önce 6 bin dolara kayacak

Bitcoin fiyatı dar aralıkta değişmeye devam ederken, bazı analistler vahşi kısa vadeli tahminlerini paylaşıyor. Başarılı bir kripto para analisti olan “Credible Crypto”, 2019’un sonuna kadar BTC’de bir mega sıçrama bekliyor. Ancak analiste göre, bundan önce boğalar, BTC fiyatının 6.000 dolara kadar düşmesi nedeniyle daha fazla acı yaşayacak. Bu yılın en yüksek seviyesi olan 13.700 dolardan bu kadar güçlü bir düzeltme görünüşte herhangi bir yükseliş öyküsünü geçersiz kılar.

Ancak analist Bitcoin’in oradan hızla yükseleceği konusunda kesin ifadeler kullanıyor.  Bitcoin geçici fiyat dalgalanmalarına yabancı değil, bu yüzden bu tahminin gerçekleşmesi çok da zor görünmüyor. Dahası analistin görüşü usta emtia trader’ı Peter Brandt’ın BTC konusundaki öngörüsüne paralel görünüyor. Bu arada, daha önce bildirildiği üzere Bitwise, Bitcoin ETF onayına “her zamankinden daha yakın” olduklarını söylüyor. SEC’in nihai kararını bu hafta başlarında vermesi gerektiği düşünüldüğünde, bazı analistlere göre Bitcoin fiyatı kısa vadede başka bir büyük harekete geçmek zorunda.

News.U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin