KuCoin 50 milyon dolarlık kuluçka programı başlattı: Hedef yeni projelere katkı sağlamak
KuCoin 50 milyon dolarlık kuluçka programı başlattı: Hedef yeni projelere katkı sağlamak

Yine altcoin delisti! Bir Bitcoin borsası daha 4 altcoin’i liste dışı ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kucoin, açıklamada 4 altcoin’i platformundan delist edileceğini duyurdu.

KuCoin 4 altcoin’i platformundan kaldırıyor

Bugün Poloniex’ten başka bir önde gelen Bitcoin ve kripto para borsası olan Kucoin’de bazı altcoin’leri delist edeceğini açıkladı. Kucoin resmi internet sitesi aracılığıyla “SophiaTX (SPHTX)Electrify.Asia (ELEC), Zeepin (ZPT) ve GALA (GALA)” isimli 4 altcoin’i delist edeceğini duyurdu:

“Sevgili KuCoin kullanıcıları, KuCoin’in Özel Tedavi Kuralı‘na (ST) göre, ST incelemesinin son aşaması sona erdi. Aşağıdaki projeler diskalifiye edildi ve bu kripto paralar borsadan kaldırılacak: SophiaTX (SPHTX)Electrify.Asia (ELEC), Zeepin (ZPT) ve GALA (GALA). Depozito servisi kapatıldı. Bu altcoin’lere yönelik alım satım çiftleri 11 Ekim 2019’da kapanacak. Fonlarınızın daha iyi yönetimi için, bekleyen bu kripto para projelerine yönelik siparişlerini en kısa sürede iptal etmenizi öneririz. KuCoin’den bu altcoin’lerin çekilmesi 11 Ocak 2020’ye kadar desteklenmeye devam edecek. Halen bu kripto paraları tutuyorsanız, lütfen para çekme işleminizi yukarıdaki kapanış tarihinden önce yapın. Fonları belirtilen süre içinde çekmediyseniz, fonlardan vazgeçmiş sayılırsınız ve fonları ya da KuCoin’den gelen diğer eşit değerdeki ürünleri geri talep etme hakkınız yoktur. Destek ve anlayışınız için içtenlikle teşekkür ederiz.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin