Bitcoin fiyatı saniyeler içinde 6.190 dolardan 6.388 dolara çıktı
Bitcoin fiyatı saniyeler içinde 6.190 dolardan 6.388 dolara çıktı

Bart Smith: “Bitcoin bir şeyler yapmalı.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, üç gündür aşağı yönlü bir fiyat hareketi sergiliyor ancak bir Bitcoin tüccarı olan Bart Smith, dalgalanmaların pozitif bir eğilim yarattığı sürece kriptonun fiyat iyileştirmesi için çok iyi bir şekilde ayarlandığına inanıyor.

Şu anda mevcut Bitcoin hareketinin 6,000 ila 7000 $ arasında bir durgunluk noktasına gelebileceğine dair korkular olduğu için, Bitcoin tüccarları arasında bir belirsizlik var. Bu belirsilik, ilk Bitcoin EFT’sinin onaylanması için teklifin SEC tarafından reddedilmesinin ardından gerçekleşti. Öneri Tyler ve Cameron Winklevos tarafından sunuldu.

Bart Smith: “Bitcoin’in biraz ara vermeye ihtiyacı var.”

CNBC ile yapılan bir röportajda Smith, birçok tüccarın kripto paranın 6.800 dolar seviyesini aşması gerektiğini düşünüyor. Smith ayrıca, bir Bitcoin ETF beklentisiyle ortaya çıkan son fiyat dalgalanmasından da bahsetti. Fiyat düşüşe geçtiğinden beri üç günde, Bitcoin değeri yaklaşık %4,22 azalırken, 8.400 dolardan 7.500 dolara geriledi.

Bununla birlikte, şu andaki düşüş eğiliminden etkilenen yalnızca Bitcoin değil. Ethereum ve Litecoin gibi diğer kriptolar da fiyat düşüşleri gördü. Bu düşüşler, Ethereum 414 dolar (%2,6 düşüş) ve Litecoin 76,7 dolar (%0,81 düşüş) olarak gerçekleşti.

Ama tüm kripto para birimleri değer kaybetmiyor. Ripple, diğer büyük kriptolar aşağı yönlü bir hareketteyken %3,19’luk küçük bir fiyat artışı gerçekleştirdi. Ripple 0,4356 seviyesinden işlem görüyor.

Stratejist haklı olabilir mi?

Belirsizlik durumunu teyit edecek olursak, Bitcoin’in fiyat düşüşü IG Markets’ın kıdemli stratejisti Ilya Spivak gibi uzmanları rahatsız ediyor gibi görünüyor. Uzmana göre, hakim Bitcoin pozisyonu fiyat düşüşünü görebilecek bir düşüş eğilimine işaret ediyor.

Spivak, Business Insider ile yaptığı konuşmada analizin, kitle duyguları hakkındaki verilerden ve net-long kullanıcıların short-long kullanıcılara oranı gibi ilgili gösterge faktörlerinden kaynaklandığını açıklıyor.

zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin