Bitcoin fiyatı güçlü rallinin neresinde? Popüler analistler cevaplıyor
Bitcoin fiyatı güçlü rallinin neresinde? Popüler analistler cevaplıyor

Barry Silbert: “Bitcoin rallisi yarıda kalmış olabilir ancak coşku artıyor.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

En son Bitcoin (BTC) rallisi, 2017’nin ralli döneminde yaşanan tüm zamanların en yüksek seviyesini geçemedi ancak kesinlikle gözle görülür bazı iyileştirmeler gösterdi. Digital Currency Group’un (DCG) kurucusu ve CEO’su Barry Silbert’e göre, Bitcoin’i destekleyen altyapı önemli ölçüde gelişti ve coşku artıyor.

Kripto endüstrisi, gelişmiş altyapı ve verilerle olgunlaştı

Silbert’e göre, güvenilir gözetim hizmeti sağlayıcılarının ortaya çıkması, hem akredite hem de kurumsal yatırımcıların bu rallide güvenle piyasaya katılmalarına izin verdi. Buna ek olarak, piyasada yeni ticaret yazılımı, uyumluluk yazılımı ve daha iyi eğitimli katılımcılar olduğunu söyledi. Dahası, 2017’nin boğa koşusu, kripto borsaları hacmindeki sahte piyasa verilerinden etkilenmişti

Bu yıl kripto piyasasına, CME Group, Fidelity, TD Ameritrade ve ICE’s Bakkt dahil olmak üzere büyük finans kuruluşların katılımı gerçekleşti. Altyapı, büyük kurumsal paraların kripto pazarlarına güvenle girip çıkabilmesi için inşa ediliyor. TD Ameritrade’in genel başkan yardımcısı Steven Quirk’e göre, firmanın on binlerce müşterisi kripto pazarına yatırım yapmak için hazırda bekliyor.

Bitcoin Ralliye Devam Eder mi?

Bitcoin, Nisan ayının başındaki 4.150 dolardan 8.400 dolara yükseldi. O zamandan beri hafifçe düzeldi ve 7.000 doların üzerinde destek tutuyor. Bitcoin’in ne kadar düzeleceği henüz belirlenmedi, ancak bu ralli çok dik bir şekilde düzeltilmeden devam ettirilebilirse, yeni yüksek seviyeler için bir şans var.

Ne de olsa Bitcoin’in altyapısı, kurumsal devlerin alana girmesiyle önemli ölçüde gelişti. Bakkt’ın Bitcoin vadeli işlemleri sayesinde, kurumsal platformların katılımının devam etmesi beklenmekte.

İnvestinblockchain

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin