banknet duyuru
Banknet’ten Önemli Duyuru

Banknet’ten Önemli Duyuru

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bankacılık, gayrimenkul, sigorta ve diğer finansal hizmetleri blok zincire taşıma hedefiyle yola çıkan Banknet, faaliyetleri ilgili önemli bir basın bildirisi paylaştı.Şirket yetkilileri tarafından iletilen basın bildirisi şu şekilde;

“Banknet, 24 Ağustos 2019 tarihinde BKU token sahiplerine ÜCRETSİZ kar payı paylaşımı gerçekleştireceğini duyurmaktan onur duyar. Ücretsiz paylaşım, ana grup projenin dörde bölünmesi şeklinde gerçekleşecek. Bu şekilde Banknet projesi: Emlak için RBK, Bankacılık için BKK, kripto para alım satım platformu için CBK ve kredi ve borç plaftormu için LBK olarak dörde farklılaşacak ve BKU dahil toplam beş farklı token oluşacak. 24 Ağustos tarihinde sahip olunan her bir BKU için beş yeni token biriminden de aynı sayıda dağıtım yapılacak.

Banknet, BKU, RBK, BKK, CBK ve LBK tokenlerinin dağıtım tarihinden itibaren 3 ay içerisinde en iyi kripto para borsalarında listelenmesini taahhüt ediyor.

Şu anda, yönetim, bir araya getirildiğinde beş yeni token biriminin toplam piyasa değerini tahmin edememektedir. Ancak muhtemel bir biçimde, bölünmelerin ayarlanması ve dağıtımının, çoğu zaman, mevcut token sahipleri için değer yarattığı söylenebilir.

Banknet ekibi adına tüm token sahiplerimize teşekkür ederiz…”

Banknet hakkında daha detaylı bilgi almak için resmi internet sitesini, son gelişmeleri anında öğrenmek için ise Banknet’in sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

Resmi internet sitesi : www.banknetico.com

Telegram hesabı:  https://t.me/banknetico

Twitter hesabı  https://twitter.com/banknetico

Facebook hesabı https://facebook.com/banknetico

Instagram hesabı https://www.instagram.com/banknet.ico

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin