banknet
Banknet ICO trenine neden binmelisiniz?

Banknet ICO trenine neden binmelisiniz?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain teknolojisi, finansal işlemlerin gerçekleştirilme şeklini tümden değiştiren ve ayrıca bu işlemlerin daha hızlı ve daha güvenli şekilde yapılmasını sağlaması gibi çok iyi nedenlere sahip. Finansal kurumlar tarafından yapılan araştırmalar ve anketler, çok uzak olmayan bir gelecekte, daha fazla insanın bu teknolojiyi kullanmaya başlayacağını gösteriyor. Bunun sonucu olarak ise finansal endüstriler daha fazla ilgi görecek. Öyle gözüküyor ki bu dönem, çeşitli finansal endüstrilerin potansiyelinden yararlanmak için bu teknolojiyi geliştirmeye odaklanmış Banknet grubunun dönemi olacak.

Banknet, Ethereum’un potansiyeli ile desteklenmiş bir “ekosistem” oluşturmak için çalışıyor. Ekip yatırımcılarının veya token alıcılarının finansal ve gayrimenkul piyasasında daha verimli işlemlerin keyfini çıkarmasını sağlayacak bir ICO (İlk Para Birimi Teklifi) sistemi kurdu. Dilerseniz şimdi İş modellerine ve platformun kullanıcılarına sağlayacağı faydalara bir göz atalım.

Banknet İş Modeli

Az öncede vurgulandığımız gibi, Banknet, çeşitli finansal işlemlerin gerçekleştirileceği daha verimli bir platform oluşturmak için Fintech teknolojilerinden ve Ethereum akıllı sözleşmelerinden yararlanacak. Banknet’in sahip olduğu 4 ana platform bulunuyor. Bunlar;  Bankacılık, Gayrimenkul, Sigorta ve kripto para kredi sağlayıcısı ve kripto para borsası şeklinde ikiye ayrılan finansal hizmetler platformları. Banknet bu 4 ana platformun nasıl çalıştığını ise şu şekilde açıklıyor.

Bankacılık

Blockchain teknolojisinin avantajları arasında; işlem hızının artması, insan hatalarının giderilmesi ve şeffaflık bulunuyor. Banknet, bankacılık kurumlarının ve bireylerin geleneksel bankacılık hizmetlerini daha verimli bir şekilde kullanabilecekleri bir platform oluşturmak için bu Blockchain özelliklerinden yararlanıyor.

Gayrimenkul (BKR)

Gayrimenkul piyasası her zaman hareketli bir sektör olmuştur. Banknet ise sektöre yatırım yapmak isteyen kişilerin sayısını artırmak amacıyla işlemleri basitleştirerek bu sektörü daha da iyileştirmeyi amaçlıyor. Banknet, taşınmaz malları tokenize ederek platformda kolayca satılmasını veya işlem görmesini sağlıyor. Şirket, bu platformda çalışacak özel ve nitelikli bir profesyonel emlak danışmanı ekibine sahip. Banknet’in profesyonel ekibi, tamamladıkları işlemlerden komisyon alarak bu platformdan fayda sağlayacaklar.

Sigorta

Ayrıca Blockchain teknolojisi ve Ethereum akıllı sözleşmeleri kullanacak olan şirket, zahmetli sigorta sürecini basitleştirmeye yardımcı olacak. Böylece insanlar, Banknet sigorta platformu sayesinde sıkıcı evrak işleri olmadan platformdaki en cazip sigorta poliçelerini satın alabilecekler. Bu aynı zamanda sigorta şirketlerinin operasyonel maliyetlerini düşürmelerine ve sistemde meydana gelen hataları büyük ölçüde azaltmalarına yardımcı olacak bir platform olacak.

Finansal hizmetler

Kripto paraların küresel anlamda artan adaptasyonunu en iyi şekilde kullanmayı amaç edinen Banknet, kripto para birimlerinin herhangi bir aracı kurumdan bağımsız olarak nakit ve diğer kripto paralar karşılığında alınıp satılabileceği bir ekosistem oluşturacak. Ayrıca, token sahipleri, tokenlerini teminat olarak vererek nakit kredi kullanabilecekler.

Potansiyel yatırımcıların, BKU token fiyatını döviz piyasasında sabit tutmak için tasarlanmış bir araç olan BKIX İstikrar Endeksi’ni dikkatle incelemeleri önerilir. Endeks, BKU tokeninin değerini, piyasadaki en yüksek sermayeli kripto para birimlerinin değerine göre hesaplamak için oluşturuldu.

Banknet tarafından kurulan bu çeşitli hizmetler ve platformlar, herkesin bildiği işlemlerin yapılma şeklini değiştirecek şekilde tasarlandı. Böylece BKU tokeni, sahiplerine işlemlerine başlar başlamaz büyük kâr elde etme fırsatı sunuyor. Banknet hakkında daha fazla bilgi edinmek için www.banknetico.com resmi web sitesine girebilir ve tokenler için teklif vererek bu fırsattan yararlanabilirsiniz.

BANKNET

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin