2021'in başında patlaması beklenen 5 kripto para birimi - Tanınmış trader açıkladı
2021'in başında patlaması beklenen 5 kripto para birimi - Tanınmış trader açıkladı

Popüler Bitcoin analisti: “Altcoin festivali çok yakında!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin önde gelen kripto para olmasına rağmen, altcoin’ler 2017’nin sonlarında ve 2018’in başlarında öfkeli bir boğa piyasasındaydı. Aslında altcoin hakimiyeti ile 2016’dan 2018’in başlarına kadar Bitcoin hakimiyeti, %90’dan %33’e düştü. Bu, XRP ve Ethereum gibi daha eski projelerin, ICO devrimi ve büyük çaplı büyümedeki  patlama ile katalize edildi.

Benjamin Blunts: “Altcoin festivali çok yakında aramızda olacak!”

Ancak, Bitcoin fiyatındaki son rallide altcoin’ler, BTC’ye artan bir odaklanma baskısı altında kötü performans gösterdi. Önde gelen kripto paraya karşı bu güç kaybı, BTC’nin 3.150 dolardan 13.000 dolara yükseldiği dönemde Bitcoin baskınlığının %50’den %65’e çıkmasıyla daha da arttı. Ancak Benjamin Blunts isimli kripto para analisti BTC’nin piyasa  payının 3 gündür düşüşte olduğunu belirtiyor.

Benjamin Blunts, paylaştığı grafiğe dikkat çekerek önümüzdeki günlerde iyi bir günlük kapanış olması halinde “altcoin festivalinin” başlayacağını öne sürüyor. Benjamin Blunts bir saatlik Bitcoin baskınlık grafiğinin şu anda beş dalgalı bir düşüşe işaret ettiğini belirtiyor. Bu, önümüzdeki günlerde BTC’de daha düşük bir hareketi gösteriyor. Benjamin Blunts, takipçilerine “Bu analizin hepiniz ne anlama geldiğini biliyorsunuz.” diyor. Ayrıca analist, Bitcoin olmayan kripto varlıklarının değerinde patlama görülmesi beklenen efsanevi altcoin sezonunun sadece ufukta olabileceğini iddia ediyor.

Ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin