Ünlü milyarder çark etti, Bitcoin ile ilgili yeni düşüncelerini paylaştı:
Ünlü milyarder çark etti, Bitcoin ile ilgili yeni düşüncelerini paylaştı: "İleride altını çeşitlendirebilir"

Bankalar da kripto alanına giriyor: Bu banka kripto fonu başlattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Hauck & Aufhäuser’in Dijital Varlık Fonu, bildirildiğine göre toplam kripto para piyasasının %85’ini kapsayacak.

Alman özel bankası Hauck & Aufhäuser, 1 Ocak 2021’de ilk kripto fonu HAIC Digital Asset Fund I’i duyurdu.

Hedefte kimler var

Berlin fintech kuruluşu Kapilendo ile bir işbirliği olan girişim, Bitcoin (BTC), Ether (ETH) ve Stellar (XLM) dahil olmak üzere bir kripto varlık portföyüne yatırım yapmak isteyen kurumsal ve yarı kurumsal yatırımcıları hedef alacak.

Fon, piyasa değeri ve diğer kriterlere dayalı bir kripto tahsis oranıyla pasif bir yatırım stratejisi izleyecek. Şirkete göre portföy, toplam kripto varlık piyasasının %85’ini kapsayacak.

Minimum yatırım ve kurumsal ilgi

Fon için minimum yatırım 200.000 Euro olacak. Üyelik süresi sınırı bulunmuyor ve fon için devam eden toplam ücretler fon hacminin %2.05’i şeklinde olacak.

Kapilendo, kripto deposu olarak hareket ederken, Hauck & Aufhäuser fon yönetiminden sorumlu olacak. Yönetim kurulu üyesi Holger Sepp, Almanya’da kriptoya kurumsal ilginin arttığını açıkladı:

“Dijital varlıkların ve kripto para birimlerinin kurumsal yatırımcılar arasında giderek daha çekici hale geldiğini görüyoruz. Kapilendo ile birlikte ilk kripto fonumuzun lansmanı ile, Hauck & Aufhäuser’in yerleşik kalite standartlarını ve yüksek taleplerini karşılarken, müşterilerimize yeni kripto varlık sınıfına ucuz ve güvenli erişim sağlayan yenilikçi bir yatırım aracı yarattık.”

SEC’in bir Bitcoin ETF’yi onaylamayı reddetmesine rağmen, kurumsal yatırımcıların kripto para piyasasına girmesi için giderek daha fazla araç mevcut hale geliyor.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin