Bancor’dan müthiş airdrop: BNT elindeki tüm Ethereum’ları (ETH) dağıtacak
Bu Bancor (BNT) için ne anlama geliyor?

Bancor’dan müthiş airdrop: BNT elindeki tüm Ethereum’ları (ETH) dağıtacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bancor, BNT/ETH rezervinin tamamını büyük bir şirket adımı ve token modernizasyonunun bir parçası olarak dağıtmayı planladığını duyurdu. Tüm zamanların en başarılı ICO’larından biri olarak bilinen merkezsiz likidite ağı, Temmuz 2017’de 153 milyon dolar toplamıştı.

Bancor, ETH rezervini dağıtacak

Bancor, kuruluşundan bu yana, her zaman Bancor Token’ın (BNT) pazarının %10’una eşit olacak şekilde ETH rezervi tutmuştur. Şimdi şirket ETH rezervini BNT sahiplerine dağıtarak ağ likiditesini hızlandırmak ve teşvik etmek istiyor. Bu, Bancor’un şimdiye kadarki en büyük airdrop’u olacak gibi gözüküyor

Bancor topluluğu

Gerçekleşecek olan airdrop’un potansiyel değerini anlamak için BNT’nin mevcut değerini bakmak gerekiyor. BNT, yazım sırasında 22 milyon dolarlık bir piyasa kapitalizasyonuna sahip olduğu düşünülürse %10’luk kısmı ETH rezervi olacağı için 2,2 milyon dolarlık bir dağıtım söz konusu olacak. Bu önemli miktarın şimdiye kadar kaydedilen en büyük airdrop’lardan biri olacağı kabul ediliyor. Ancak sadece birkaç ay önce Temmuz ayında BNT’nin 45 milyon dolarlık bir piyasa kapitalizasyonu vardı. Gelecekteki ETH rezervi, yaklaşmakta olan enstantane anında ağın durumuna bağlı olarak maliyeti artırmak (veya azaltmak) için önemli fırsatlara sahip.

Airdrop’tan sonra Bancor, başlangıçta %0 olan bir enflasyonist model içerecek şekilde gelişen bir token ile BNT’de önemli değişiklikler yapmayı planlıyor. Şirkete değer geliştirme ve katma stratejisinin bir parçası olarak, gelecekteki enflasyon oranındaki değişiklikler; BNT sahipleri tarafından stratejik likidite havuzları, oracles ve geliştiricilere fon sağlamak için oluşturulan enflasyon mekanizmasıyla oylanacak. Basitçe söylemek gerekirse, BNT sahipleri oy kullandığında, şirket kilit projeleri finanse etmek için BNT tokenleri çıkarırken, ağ token enflasyonundaki artışın proje maliyetlerindeki artıştan ağır basacağına inanıyor.

Bancor ekosistemini büyütmek için hibeler

Değişikliklerin bir parçası olarak, Bancor, ağ üzerinde çalışan geliştiriciler ve yeni başlayanlar yelpazesini genişletmekle görevlendirilecek olan Bancor Vakfı Hibeleri Programını kurdu. Girişimden faydalanmak için ayrılan ilk projeler, PEG Network ve CoTrader. Birinci prje BNT’nin (USDB) stablecoin versiyonunu geliştiriyor ve ikinci proje izinsiz bir likidite portalı üzerinde çalışıyor.

Airdrop’ta hak kazanmak için herhangi bir işlem yapılması gerekmez; BNT/ETH tokenleri doğrudan BNT sahiplerinin cüzdanlarına gönderilecek. BNT/ETH kolayca ağdaki ETH ile değiştirilebilir veya BNT likidite havuzunda kalıcı bir pay almak için de tutulabilir. BNT hodl’ırlarına dağıtılacak airdrop’un 9 Ekim’e kadar tamamlanması planlanıyor.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin