Bitcoin, Ethereum'dan sonra bu altcoin de artık dev bankalardan daha değerli

Balinaların piyasa çöküşünde bile biriktirdiği 10 altcoin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasının en büyük yatırımcıları olarak bilinen balinalar, piyasa çöküşü yaşandığı son günlerde üç altcoin ile yakından ilgilendi. Zengin yatırımcılar, piyasalar nefes almaya hazırlanırken Polygon’un (MATIC) yanı sıra iki DeFi coin’i ile ilgilendi.

1- Polygon (MATIC)

Balina gözetleme platformu WhaleStats’tan elde edilen veriler, en büyük 1000 Ethereum balinasının son 24 saat içinde ortalama 12.766 dolar değerinde MATIC tokeni satın aldığını gösteriyor.

Son büyük işlemlere bakıldığında Polygon tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2,92 dolardan geri çekilirken büyük bir Ethereum balinasının 5,02 milyona denk gelen 2 milyon MATIC aldığı görülüyor. Bu haberin yazıldığı sırada MATIC 2,57 dolardan işlem görüyor.

2- Aave (AAVE)

Geri çekilme devam ederken büyük yatırımcıların biriktirdiği bir diğer altcoin ise DeFi protokolü Aave (AAVE). WhaleStats’a göre, balinalar aynı dönemde ortalama 10.627 dolar fiyattan Aave satın aldı.

Dördüncü en zengin Ethereum balinası olan Light, geçtiğimiz gün 19.949 AAVE (5,55 milyon dolar) alım yaptı.

3- SushiSwap (SUSHI)

WhaleStats ayrıca, büyük kripto yatırımcılarının aynı zaman diliminde ortalama 4.140 dolarlık satın alma tutarıyla merkezsiz borsa Sushi’ye (SUSHI) yüklendiklerini ortaya koydu.

Diğer altcoinler hangileri?

Geçtiğimiz gün Ethereum balinaları tarafından satın alınan ilk on altcoine bakıldığında, önde gelen akıllı sözleşme platformu Ethereum (ETH), ortalama 289.590 dolarlık satın alma tutarıyla listenin başında yer alıyor.

Stablecoinler Tether (USDT) ve USD Coin (USDC) ikinci ve üçüncü sırada yer alıyor.

Merkezsiz fintech girişimi ​​ve havuz ticaret platformu Woo Network (WOO), yedinci sırada yer alıyor ve onu Wrapped Bitcoin (WBTC) izliyor. Metaverse tokenleri Decentraland (MANA) ve The Sandbox (SAND) listeyi tamamlıyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin