featured

Balinalardan yüklü Ethereum alımı: Yatırımcılar potansiyel bir ralli bekleyebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Analitik firması Lookonchain bugün bir balinanın son 24 saatte 4,833 adet Ethereum (ETH) satın aldığını tweetledi. Gönderiye göre balina, token’ı ortalama 2,004 dolarlık iyatla satın almak için 9,7 milyon DAI kullandı.

Kripto para piyasasındaki en büyük altcoin olan Ethereum son 24 saat içinde %6,78 oranında bir artış kaydetti ve bu yazının yazıldığı sırada 2,000 dolar civarında işlem görüyor.

Blockchain izleme firması Lookonchain, bugün erken saatlerde paylaştığı bir tweet’te bir Ethereum (ETH) balinasının son 24 saat içinde önemli miktarda ETH token’ı satın aldığını açıkladı.

Ethereum

Firmaya göre bu, balinanın gerçekleştirdiği ilk büyük ETH işlemi değil. Bu yılın Ocak ayında aynı balina, altcoin liderinin fiyatı yükseldikten sonra 7,500 adet ETH sattı. Daha sonra Mart ayında USD Coin (USDC) Dolardan çekildiğinde 9,691 adet ETH satın aldı. Son olarak balina, 7 Haziran 2023’te fiyat bir düşüş yaşamadan önce 5,190 ETH satmıştı.

Bu son satın alma işlemi, balinanın önümüzdeki birkaç gün içinde piyasa değerine göre en büyük altcoin için önemli bir hareket beklediğini gösteriyor olabilir.

Ethereum fiyatı yükselecek mi?

Bu dönemde Ethereum’un günlük işlem hacmi, son işlem gününde %116 oranında bir artış kaydetti. Sonuç olarak, işlem hacmi bugün 13,031,465,236 dolar olarak kaydedildi.

Teknik açıdan bakıldığında, Ethereum son birkaç hafta içinde daha yüksek dipler kaydetti. ETH, bu dönemde 1,934 dolar ve 1,970 dolar seviyelerinde bulunan kilit direnç noktalarının üzerine çıkabildiğinden, pozitif ivme son 48 saatte devam etti. Sonuç olarak bu seviyeler desteğe çevrildi.

Yatırımcılar, Ethereum’un son fiyat rallisinin ardından kârlarını realize edebileceğinden fiyat önümüzdeki 24 saat içinde biraz düşebilir. Bu durumda Ethereum, 1,970 dolar seviyesine bir düzletme yapabilir.

Öte yandan, önümüzdeki birkaç gün içinde ETH için başka bir satın alma hacmi akışı olursa fiyat, bir sonraki ana direnç olan 2,050 dolara yükselebilir. Ancak Ethereum, önümüzdeki 48 saat içinde 1,970 doların altına düşerse bu yükseliş tezi geçersiz olacaktır.

CoinEdition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin