featured

Düşüş devam ediyor: Bu altcoin’in teknik göstergeleri yatırımcıların moralini bozabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan MATIC, geçen hafta %33’ten fazla bir düşüş yaşamıştı. Bu olumsuz hareketin ardından son 24 saatte %3,70 oranında hafif bir yükseliş ile bir miktar toparlandı.

Ancak yine de fiyat hâlâ 0,7183 dolarda bulunan ana direnç noktasının altında işlem görmeye devam ediyor. Günlük grafikteki teknik göstergeler, düşüşün devam edeceğini ve bir sonraki temek destek noktasının kırılabileceğini gösteriyor.

Polygon (MATIC) fiyatı, geçen haftaki %33,13’lük düşüşün ardından son 24 saatte biraz toparlandı. Altcoin, bu yazının yazıldığı sırada ise 0,6049 dolar civarında işlem görüyor.

Ayrıca, günlük işlem hacmi son 24 saatte %30’dan fazla bir düşüş yaşayarak 666 milyon dolara geriledi.

Teknik göstergeler ayıların lehine

MATIC’in fiyatı, son 24 saat içinde 0,7183 dolardaki temel destek noktasının altına düşerek bir sonraki kritik destek olan 0,5845 dolar seviyesini test etti. Geçtiğimiz günlerde bu seviyeyi de kaybetmişti ancak dün yeniden kazanmayı başardı.

altcoin MATIC grafik

Fiyat, bu yazının yazıldığı sırada 0,5845 dolardaki desteğin biraz üzerinde işlem görüyor. Ancak teknik göstergeler önümüzdeki 48 saat içinde bu seviyenin yeniden kaybedilebileceğini gösteriyor.

9 günlük EMA, 20 günlük EMA’nın altına geçti. Ayrıca, günlük RSI çizgisi aşırı aşırı satım bölgesinde. Bu da altcoin’in fiyatının hâlâ çok büyük bir satış baskısına sahip olduğunu gösteriyor.

Eğer, günlük grafikteki teknik göstergeler doğrulanırsa önümüzdeki 24 saat içinde bahsedilen destek dirence dönüşecek. Öte yandan, MATIC’in fiyatı önümüzdeki 48 saat boyunca bu noktanın üzerinde kalabilirse, boğalar altcoin için bir satın alma fırsatı bulabilir.

Bu durumda fiyat 0,7183 dolara yükselerek bir sonraki direnç olan 0,8159 dolara doğru hareket etmeye başlayabilir.

Yatırımcılar, herhangi büyük bir hareket yapmadan önce günlük RSI çizgisinin günlük SMA çizgisinin üzerine çıktığını görmek isteyebilir. Çünkü bu, yükselişi teyit edecek en net hareket olacaktır.

CoinEdition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin