featured

RNDR balinaları cüzdanlarını yüzde 5 büyüttü: Render fiyatı nasıl etkilenecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blok zinciri istihbarat platformu Santiment, bugün erken saatlerde bir X gönderisinde Render’ın (RNDR) bu ay tüccarlar ve yatırımcılar için önemli kârlar elde ettiğini açıkladı. Gönderiye göre 100 bin ila 10 milyon RNDR tokenı tutan cüzdanlar olan büyük cüzdanlar tarafından bu ay 24,1 milyon dolar değerinde RNDR biriktirildi.

RNRD

Büyük sahiplerin bu birikim eğilimine daha ayrıntılı bakıldığında bu adreslerin yalnızca son 2 gün içinde çantalarına yüzde 5,02 daha fazla token eklediği görülüyor. Bu arada Santiment verileri, altcoin fiyatının 1 Eylül 2023’ten bu yana yüzde 39’dan fazla arttığını ortaya koydu.

RNDR arzı 2023’ün en düşük seviyesinde

Bir başka yükseliş istatistiği de şu anda değişim platformlarında bulunan RNDR arzıdır. Santiment’in son gönderisine göre borsalardaki RNDR arzı 2023’teki en düşük seviyesine geriledi.

Ancak CoinMarketCap’e göre altcoin’in fiyatı son 24 saat içinde düşüş gösterdi. Basın zamanında kripto para piyasası izleme web sitesi, altcoinin 24 saatlik yüzde 1,38’lik bir kayıp yaşadığını belirtti. Sonuç olarak kripto para birimi 1,87 dolardan el değiştiriyordu. Olumsuz günlük performansa rağmen RNDR’nin fiyatı son 7 günde hâlâ yüzde 8,38 artış gösterdi.

rndr

Geçtiğimiz 3 hafta boyunca altcoinin günlük grafiğinde pozitif bir trend çizgisi oluşmuştu. Bu süre zarfında altcoin’in fiyatı bir dizi daha yüksek düşük seviyeye ulaştı. Bu yükseliş ivmesi önümüzdeki birkaç gün içinde devam ederse RNDR bir sonraki direnç seviyesinde 2,40 dolarda bir meydan okuma girişiminde bulunabilir.

Altcoin önümüzdeki 48 saat içinde 1,73 doların altına düşerse bu yükseliş tezi geçersiz kılınabilir. Bu senaryoda, günlük grafiğinde mevcut olan pozitif trend çizgisinin de altına düşmüş olacaktır. Sonuç olarak altcoin önümüzdeki birkaç gün içinde sonraki destek seviyesini 1,240 dolardan test etme riski altında olabilir.

coinedition

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin