Tarihi transfer! 1 milyar dolarlık Bitcoin “komik” bir ücret karşılığında taşındı
Tarihi transfer! 1 milyar dolarlık Bitcoin “komik” bir ücret karşılığında taşındı

Balinalar milyarlarca dolarlık Bitcoin’i Binance’ye taşıdı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin, yılın başından beri yüzde 100’den fazla büyüyerek önemli bir gelişme kaydetti. Fiyat ve pazar sınırındaki bu artış, ekosistemin kullanıcılarından gelen daha fazla gelişme ve katılım sayesinde ekosistemin daha aktif hale gelmesinin nedenlerinden biri oldu.

3,25 milyar dolarlık Bitcoin Binance cüzdanına taşındı!

Son zamanlardaki bir tweette, BTC’nin dalgalanmasının birçok kripto para biriminin birden fazla cüzdan ve borsaya taşınmasıyla sonuçlandığı ortaya çıktı. Bununla birlikte, bu görülmeyen bir olay değil, çünkü kitlesel hareketin sona ermesinden bu yana büyük hareketlerin raporları norm haline geldi.

Toplam 496.261,034 BTC devri için blok 580237’de bir dizi büyük Bitcoin transferi yaşandı. Bu toplam dolaşımdaki arzın yüzde 2,8’ini oluşturuyor. Ancak kullanıcıları şaşırtan şey, tüm işlemlerin dışında 407.357 BTC’ye karşılık gelen yedi işlemin bilinen bir Binance cüzdanına gönderilmiş olmasıydı.  Şu ana merak konusu olan ise  Binance’in bu konuda bir yorum yapıp yapmayacağı.

Alex Kruger: “Büyük miktarda Bitcoin hareketi yaşanıyor.”

Bu balina hareketi, “büyük miktarda Bitcoin hareketi” olduğuna dikkat çeken popüler bir kripto para birimi işlemcisi ve ekonomisti olan Alex Kruger tarafından da belirtildi. Binance’in kripto para alanı üzerindeki etkisi biliniyor. Bu nedenle konuya yönelik açıklama yapıldığında sizi bilgilendireceğiz.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin