featured

Balinalar düşük fiyattan LTC satın alma fırsatını kaçırmadı! Yeni ralli ne zaman?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan LTC fiyatı, satışların %10’luk bir düşüşe sebep olmasından önce 19 Nisan’da 100 dolar seviyesini kısa bir süreliğine geçti. Ancak zincir üstü veriler, binlerce yatırımcının çeşitli kripto borsalarında satın alma siparişleri için sıraya girdiğini gösteriyor. Balinalar, bu düşüşü fırsata çevirip dipten satın alarak altcoin’in fiyatını 110 doların üzerine çıkarabilir mi?

Litecoin, merkezi olmayan ve düşük maliyetli ödeme işlemlerine öncelik veren açık kaynaklı bir blockchain protokolüdür. LTC, Mart ayındaki karışık performansın ardından Nisan ayına pozitif başladı.

100 dolar seviyesinde bulunan güçlü direnç ve altcoin piyasasındaki düzeltme hareketleri sonucunda fiyat son birkaç gün içinde %10 oranında bir düşüş gerçekleştirdi. Ancak güçlü zincir üstü veriler ve stratejik yatırımcılardan gelen yüksek talep, bir toparlanmanın yakın olduğunu gösteriyor.

Yatırımcılar satın alıyor

Önde gelen kripto borsalarının sipariş defterlerinden derlenen verilere göre Litecoin, yüksek talep görüyor. Mevcut piyasa durumuna göre, alıcılar tarafından 385,000 adet satın alma talebi varken, yalnızca 276,000 satış emrinin mevcut olduğu görülüyor.

LTC

Yukarıdaki görüntüdeki Döviz Piyasası Derinliği tablosu, kripto yatırımcıları tarafından çeşitli borsalara verilen piyasa emirlerinin toplu fiyat dağılımını gösterir.

Piyasa arzı ve talebi arasındaki bu uyumsuzluk, alıcıların LTC satın almak için yüksek bir fiyat ödemeye istekli olabileceklerini gösteren bir yükseliş sinyalidir. Sonuç olarak, altcoin’in fiyatı önümüzdeki günlerde yükseliş yaşayabilir.

Balinalar birikime devam ediyor

100,000 ila 1 milyon adet token tutan cüzdanlar, Crypto Whales verilerine göre yeniden satın almaya başladı. İlginç bir şekilde bu balina grubu, Litecoin Ocak 2023’te 90 doları geçtiğinden beri satış yapıyordu.

Aşağıdaki grafik, 15 Nisan ile 21 Nisan arasında art arda yedi gün içinde yaklaşık 4 milyon dolar değerinde 43,000 adet token’ın nasıl cüzdanlara eklendiğini gösteriyor.

Büyük ölçüde bu, kurumsal ve yüksek net değerli yatırımcıların kendilerine olan güvenlerinin arttığına ve gelecekteki olumlu fiyat hareketleri için konumlandıklarına işaret ediyor. Ayrıca, bu belirli balina kohortunun geçmiş alım/satım modelinin LTC fiyatı ile yakından ilişkili olduğunu not etmek önemlidir.

Bu model tekrarlanırsa, Litecoin muhtemelen önümüzdeki günlerde bazı fiyat artışları yaşayacaktır.

LTC fiyat tahmini: 110 dolarlık direnç yakında kırılabilir

Gözde altcoin’in son rallisi yaklaşık 101 dolardan reddedildi. Ancak mevcut veriler, sıradaki rallinin fiyatı 112 dolara kadar yükseltebileceğini gösteriyor.

Bununla birlikte, fiyatın önce 94 dolar civarındaki ilk direnci aşması gerekiyor. Yükseliş momentumu bu direnci aşabilirse, fiyat 112 dolara kadar yükselebilir.

Yine de, gözde altcoin’in fiyatı 86 doların altına düşerse ayılar kontrolü eline alabilir. Bunun sonucunda da 70 dolarda bulunan destek noktası yeniden test edilebilir.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin