featured

Balinalar Chainlink biriktiriyor: Önümüzde bir LINK boğa kırılması mı var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Zincir üstü kripto para izleme platformu Lookonchain, bugün erken saatlerde bir X gönderisinde bir balinanın son birkaç saat içinde 424.443 Chainlink (LINK) satın aldığını açıkladı. Gönderiye göre balina LINK’i 7,67 dolardan satın almak için 3,25 milyon dolar harcadı.

Bu durum, söz konusu balinanın son birkaç ay içinde ikinci kez önemli miktarda LINK satın almasıdır. Lookonchain, 20 Temmuz 2023 tarihli bir X gönderisinde aynı balinanın 6 milyon dolar değerinde olduğu tahmin edilen 788.877 LINK satın aldığını da açıkladı.

Bu alımdan kısa bir süre sonra LINK’in fiyatı yüzde 6,5 yükseldi. Sonuç olarak Lookonchain, bu balinanın son alımının kısa vadede altcoin’in fiyatı üzerinde benzer bir etkiye sahip olup olamayacağını sorguladı.

LINK fiyatı hangi yöne hareket edecek?

Teknik açıdan bakıldığında geçtiğimiz hafta altcoin’in günlük grafiğinde simetrik bir üçgen grafik deseni oluşmuştu. Bu, altcoin fiyatının önümüzdeki birkaç gün içinde kırılabileceğini gösteriyor.

lınk

Bu kırılma yukarı yönde olursa altcoinin fiyatı önümüzdeki hafta içinde bir sonraki direnç seviyesine 7,940 dolara meydan okuyabilir. Boğalar bu noktada altcoin’in fiyatını zorlamaya devam ederse LINK bu seviyeyi desteğe çevirebilir ve kripto para birimine önümüzdeki birkaç gün içinde 8,60 dolarlık bir sonraki bariyere yükselmek için gereken temeli verebilir.

Öte yandan aşağı yönlü bir kırılma, 7,365 dolarlık acil destek seviyesinin altına düşmesine yol açabilir ve bu da basın sırasında 20 günlük EMA çizgisiyle çakışmaktadır. Sonuç olarak bu önemli fiyat noktasının altına düşmek altcoinin fiyatını 6,485 dolara kadar düşme riskiyle karşı karşıya bırakabilir.

Yatırımcılar ve tüccarlar, günlük MACD çizgisinin kısa süre önce günlük MACD Sinyal çizgisinin altından geçtiğini not etmek isteyeceklerdir. Bu, altcoin’in 2 Ekim 2023’te yukarıda belirtilen 7.940 dolar işaretinin altına düşmesinden sonra gerçekleşti.

Bu nedenle MACD ve MACD Sinyal çizgisi arasındaki bu kesişme, kripto para biriminin negatif kısa vadeli eğiliminin devam ettiğini gösterebilir. Bu düşüş tezi doğrulanırsa altcoinin fiyatı 6,485 dolar destek seviyesine doğru düşebilir.

coinedition

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin