featured

Balinalar için kripto para ticaret hizmeti başlatıldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Artık balinalar için kripto para ticaret hizmeti sunuluyor. Almanya’nın VPE Wertpapierhandelsbank AG (VPE)’si, kurumsal yatırımcılar (balinalar) için kripto para ticaret hizmetlerini açıkladı ve ülke için türünün ilk örneği olduğunu iddia etti.

Alman bankası VPE, balinalar için kripto para ticaret hizmeti sunacak

Bir Bafin lisansıyla donanmış ve kripto para ticaret hizmetlerini başlatmak için Berlin merkezli bir şirket olan SolarisBank ile ortaklık yapan VPE, sınıfının en iyisi olan teknolojiyi sunmayı amaçlamakta. VPE, yatırımcılara gelecek vaat eden projelerde hisse sahibi olmak için gerekli altyapıyı sağlıyor.

VPE, Almanya merkezli bir OTC şirketi. Banka, finansal şirketler, özel yatırımcılar ve kurumsal yatırımcıların ihtiyaçlarını karşılamak için takas hizmetleri, finansal danışmanlık, krediler ve çeşitli diğer hizmetler sunmakta. Bir menkul kıymetler bankası olan VPE’nin etkileyici bir sicil kaydı var ve bireysel işlemlerin işlenmesi için uygun ağlara ve teknik gereksinimlere sahip. VPE sözcüsü Katharina Strenski, konuya yönelik şunları söyledi:

Şu ana kadar kurumsal yatırımcılar kripto ticaretine girişte pek çok engeller ile karşı karşıya kaldılar. Kripto para ticaret hizmetlerimiz kurumsal yatırımcılara çok daha uygun bir alternatifler sunuyor.

Dünyanın her yerinde balinalar, genellikle büyük miktardaki sermayeyi kontrol eder

Dünyanın her yerinde, kurumsal yatırımcılar veya balinalar, genellikle büyük miktardaki sermayeyi kontrol eder. Kripto para piyasasında kaldıraç kullanmanın yollarını arıyorlardı, ama çoğu zaman kendilerini rekabetten yalıtmak için hükumet düzenleyici gücüne sahip olma konusunda kendi lobi faaliyetlerine karşı çıkıyorlardı. Katharina Strenski konuya yönelik şunları söyledi

Bitcoin, Litecoin, Ethereum ve diğerleri gibi kripto para birimleri son yıllarda umut vaat eden bir varlık sınıfı haline geldi. Bugüne kadar dijital tokenlerin ticareti kripto borsaları ve çevrimiçi pazar yerleri ile sınırlıydı. Müşterilerimize kripto para ticaret hizmetlerini sunan ilk Alman bankası olmaktan mutluluk duyuyoruz.

Müşteriler, VPE’in bireysel sanal para cüzdanına erişim sağlayacak

VPE ayrıca, tam bankacılık lisansına sahip ilk bankacılık platformu Solarisbank ile ortaklaşa geliştirilen ve önde gelen bankacılık ve yasal kripto uzmanlarının desteğiyle geliştirilen otomatik kripto işlemleri de sunmakta. VPE’nin sanal döviz ticareti hesabı, Solarisbank tarafından emanette tutuluyor. Müşteriler ayrıca, VPE tarafından barındırılan bireysel sanal para cüzdanına erişim sağlayacak. Bu, en yüksek güvenlik standartlarını sağlarken ticaretin hızlı ve basit olmasını sağlayacak.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin