Bitcoin pazarı düşüşteyken yeni basılan 3 milyon USDC dipten alma stratejisi için mi?
Bitcoin pazarı düşüşteyken yeni basılan 3 milyon USDC dipten alma stratejisi için mi?

Balinalar durmuyor: Ripple, EOS ve Tether’da devasa transferler yapıldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto balina gözlemcileri 300.000.000 Tether (USDT)’ın oluşturulmasını ve transferini takip ediyor.

300 milyon Tether (USDT) basıldı

USDT’nin büyük partisi Perşembe günü basıldı ve hızla kripto para borsası Binance’ye gönderildi. Yatırımcılar bunun Binance’in Omni Blockchain’ine dayanan USDT tokenlerini kullanmasından dolayı Ethereum Blockchain üzerine inşa edilmiş USDT tokenlerine geçiş yapmasının bir parçası olduğunu düşünüyor.

Balina gözlemcileri, yeni USDT’nin oluşumunu dikkatle takip ediyor, çünkü tarihsel olarak, Tether yeni USDT’yi piyasaya sürdüğünde Bitcoin fiyatı genellikle kısa bir süre sonra yükseliyor. Büyük USDT transferinin yanı sıra, son günlerde Bitcoin ve kripto balinaları nispeten sessizdi. Salı günü bir balina, Huobi’nin bilinmeyen bir cüzdanına 74 milyon dolar tutarında yaklaşık 20 milyon EOS transfer etti.

Toplam 52 milyon dolar değerindeki 200 milyon Ripple taşındı

Ayrıca, geçtiğimiz günlerde bilinmeyen cüzdanlar arasında üç büyük XRP transferi tespit edildi. Transferlerde toplam 52 milyon dolar değerindeki 200 milyon XRP taşındı:

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin