Ripple değerleri Bitstamp borsasına gönderildi
Ripple değerleri Bitstamp borsasına gönderildi

Balina satış uyarısı: Ripple’ın XRP balinaları, pazardaki dengesizliğin ortasında hareket ediyor

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para birimi piyasası düşüşe geçiyor. JP Morgan analistlerinin son raporuna göre, Bitcoin’in 2.400 dolara düşebileceğini söylediği gibi Ripple dahil varlıklar da düşüyor. Ayrıca, analistler destek ve ters eğilim bulamazlarsa, daha fazla kırılmanın 1.260 doları bulabileceğini gördü. Ne yazık ki, Bitcoin fiyatlarındaki bir düşüş genellikle fiyat korelasyonu nedeniyle tüm pazarda bir kaymaya yol açmaktadır.

Ripple değerleri Bitstamp borsasına gönderildi

Piyasa oynaklığı artıyor olsa da, kripto balina izleme (whale watching), XRP‘de ayı eğiliminden rahatsızlık duyan bazı büyük yatırımcıların milyarlarca transfer yaptığını gösteriyor. Twitter’daki Whale Alert, 28 Ocak’ta bu işlemlerden birini “392,834.646 XRP (114,187.437) OTC Dağıtım cüzdanından Bilinmeyen cüzdan’a transfer edildi” olarak paylaştı. Ayrıca, 463.420.929 adet XRP ile kısa bir süre sonra büyük bir işlem  daha gerçekleştirdi ve 136.324.998 dolar değerinde Ripple Bitstamp borsasına gönderildi.

Benzer tutarlar aktarıldığından bu işlemler tam bir ay sonra gerçekleşir. Devasa transferler, XRP’nin neden hareket ettiğine dair sorular sormaya başlıyor. Ripple’ın toplam XRP arzının %60’ına sahip olduğu bilinmektedir. Yazım sırasında, XRP bugün 0.2833 olan düşük seviyelerden sonra toparlandı. XRP, haftanın ticaretine, piyasadaki varlıkların çoğu gibi düşüşlerle başladı.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir