Dev balinalar canlandı: Milyonlarca dolarlık Bitcoin, Ethereum ve XRP hareket etti!
Dev balinalar canlandı: Milyonlarca dolarlık Bitcoin, Ethereum ve XRP hareket etti!

Balina gizemi: Dördüncü en büyük Bitcoin cüzdanı tamamen boşaltıldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Trustnode, dördüncü en büyük Bitcoin adresinin sahibinin cüzdanında kalan 60.000 BTC‘yi (230 milyon dolar) transfer ederek cüzdanını boşalttığını bildirdi. İşlem Şubat ayının sonunda gerçekleşti.

Balina 2014 yılından beri Bitcoin biriktiriyor

Adresin 24 Ekim 2014 tarihinde ilk olarak 0.001 BTC ile başladığını belirtmekte fayda var. O zamandan beri Bitcoin Balinası 113.000 BTC (440 milyon dolar) biriktirdi. Bu, gelen tüm işlemlerin toplam tutarıdır. Ancak, BTC Aralık 2017’de tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığında, cüzdanın sahibi paraları cüzdandan çıkarmaya başladı.

Trustnode ayrıca, miktarın 1000 dolarlık küçük parçalara bölündüğünü ve hepsinin OTC satışına benzeyen bir avuç kripto para birimi adresinde bulunduğunu belirtti.

Trustnode mevcut durum ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

Bu, son duran ayının bir çıkış yapmış olduğu veya kendisine geçmesi için çok iyi bir teklif verildiğini mi gösteriyor? Veya alıcıların çok ucuza aldığı ve şimdi piyasaya gönderebileceği ya da zayıf bir elin güçlü ellerle değiştirilemeyeceği anlamına mı geliyor? Çok anlaşılır bir durum değil.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin