Whale Alert: Yeni basılan 19 Milyon USDC hazineden bilinmeyen cüzdana taşındı
Whale Alert: Yeni basılan 19 Milyon USDC hazineden bilinmeyen cüzdana taşındı

Balina alarmı: 30.000 Ether satış için hareket etti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasasında genel bir çöküşün başlaması ile Ethereum’da bu satışlardan yoğun bir şekilde etkilenerek 200 dolar seviyelerinden 100 dolar sınırına kadar geriledi. Boğaların bir türlü önüne geçemediği bu satış dalgaları, piyasada oluşan panik havası ile daha da derinleşti. Bugün yaşanan uzun süredir hareketsiz duran 30.000 Ether’in hareket etmesi ise Ethereum piyasasına bomba gibi düştü.

30.000 Ether’in WrappedEther’e taşındığı görüldü

Bu panik ortamına Ethereum özelinde bakarsak, kripto para için oldukça önemli bir transferin gerçekleştiğini gördük. Bilinmeyen bir adresten WrappedEther’e taşınan 30.000 ETH piyasada bir bomba etkisi yaptı. Bu tutar bir ETH miktarının muhtemelen uzun bir süre “Hodler” olarak kalan ve sonrasında cüzdanındaki Ether’leri satma kararı alan bir ICO’ya ait olduğu düşünülüyor. İşlemin 60 GWEI ve 0,18 dolarlık bir işlem maliyeti ile yapıldığı görülüyor. İşlemin detaylarını ise şu linkten görebilirsiniz:

https://etherscan.io/tx/0x3d8c08de1ccc6688e9a1430b788efaf61654e64084fe5bb592436e5b32823c36

Ethereum’un 60 dolara kadar düşme ihtimali üzerinde duruluyor

Ethererum, 120 dolarlık ana destek seviyesini kırdıktan sonra haftanın son saatlerinde 110 dolar desteğine tutunma çabalarını görüyoruz. Bu destek noktası da kırılırsa  ETH için son ve en önemli destek 100 dolar olarak gözüküyor. Bu seviyenin altındaki  en büyük destek ise 60 dolar olarak duruyor.

Analistler, ETH’nin bu büyük destek seviyesine ulaştıktan sonra düzeltmeye başlayacağını tahmin ediyor. Ayrıca, çoğu ICO’nun 100 dolar seviyesinin altında toplu satış yapabileceği tahmin ediliyor. Zira ICO’lar token satışları için Ethereum’un bu seviyelerindeki fiyatından kabul etmeye başlamışlardı. Şu an ise durumun daha da kötüleşme ihtimaline karşı portföylerinde bulunan Ethereumları satmaya başlayabilirler.

coinnounce

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin