XRP Fiyat Analizi: 12 Mart
XRP Fiyat Analizi: 12 Mart

Bakkt’tan Ripple XRP’ye yönelik olarak açıklama geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bakkt’ın CEO’su, Ripple’ın devam eden yasal sorunları nedeniyle şirketin XRP’ye yaklaşımı ile ilgili olarak açıklama yaptı.

XRP desteklenmeyecek

CEO’ya göre, Amerika Birleşik Devletleri’nin en büyük kripto para şirketlerinden biri olan Bakkt, daha fazla ürün geliştirmenin bir parçası olarak XRP’yi desteklemeyecek.

11 Ocak’ta Bakkt CEO’su Gavin Michael, Bitcoin (BTC) ve diğer dijital varlıkların ana akım olarak benimsenmesini tartışmak için Axios Re: Cap podcast’iyle bir araya geldi. Michael, Bakkt’ın gelecekte platformunda bir dizi altcoin için destek sunmayı planladığını, ancak XRP’nin bunlardan biri olmadığını söyledi.

Michael, Ripple’ın ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’ndan gelen bir davanın yol açtığı yasal sorunlar nedeniyle şirketin XRP’den uzak durmaya karar verip vermediği konusunda yorum yapmayı reddetti. Michael, “Platformumuzda değil” dedi ve ekledi:

“Kripto alanına Bitcoin aracılığıyla girdik ve bu, kullanıma sunduğumuz ilk para birimimizdi. Ürün geliştirmenin bir parçası olarak gemiye gelmesi planlanan başkaları da var. Ancak XRP mevcut değil.”

Yeni anlaşma

Michael’ın XRP hakkındaki sözleri, Bakkt’ın halka açılma planlarının resmi duyurusunu takip ediyor. 11 Ocak’ta, New York Borsası’nın operatörü ve Bakkt’ın sahibi Intercontinental Exchange, Bakkt’ın borsalarda faaliyete geçmesine izin vermek için VPC Impact Acquisition Holdings ile birleşme anlaşması yaptığını duyurdu.

Bu arada Ripple, SEC’in Aralık ayı sonunda firmaya karşı açtığı 1,3 milyar dolarlık davayla mücadele ediyor. 8 Ocak’ta Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, “SEC’in kanıtlanmamış iddialarını” şiddetle reddetti ve şirketinin “gerçeklerin ve tarihin doğru tarafında” olduğunu iddia etti.

Ripple’ın yasal sorunlarının ortasında, birçok kripto şirketi XRP’yi delist etmeye karar verdi. 6 Ocak’ta kripto para cüzdanı sağlayıcısı ve ticaret platformu Blockchain.com, Coinbase, Binance.US, OKCoin gibi platformların yaptığı gibi XRP’yi delist ettiğini duyurdu. Ancak Uphold gibi bazı şirketler, SEC davası çözülene kadar XRP’yi platformlarında tutmayı tercih etti.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin