Bitcoin yükselirken Bakkt günlük hacminde Yeni ATH'ye ulaşıyor
Bitcoin yükselirken Bakkt günlük hacminde Yeni ATH'ye ulaşıyor

Bakkt’ın Bitcoin vadeli işlemleri yüksek kalmaya devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Görünüşe göre 2019’un mevcut Çin kaynaklı yükselişi Bakkt ’ın Bitcoin vadeli işlemlerine ivme kazandırdı. Geçen haftalarda görülen yüzde 42’lik artışın yaşandığı gün, borsanın vadelileri, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 10 milyon dolarlık işlem hacmine ulaşmıştı. Ve o zamandan beri, bu hacim düşüşü görülmedi.

Bitcoin vadeli işlem piyasası yine yükseliyor

Kendi adıyla Bitcoin pazarında trendleri izleyen bir Twitter robotu Bakkt Volume Bot tarafından yayınlanan bir rapora göre, Salı Bakkt Bitcoin vadeli işlemleri için son derece güçlü bir gün geçirdi. Bu önceki güne göre yüzde 96 artışa işaret ediyor.

https://twitter.com/BakktBot/status/1191976041935441921

Bu, Bakkt’ın geçtiğimiz birkaç hafta boyunca gördüğü en son milyon dolarlık hacmin görüldüğü gündür. Çünkü borsa sonunda müşterinin katılımı ve likidite sağlama teşvikleriyle toparlanmaya başladı.

Bu hacim seviyelerinin arkasındaki kesin sebep ne olursa olsun, pek çoğu Bakkt’ın artan ölçümlerini olumlu bir şekilde karşılıyor.

Bakkt’ın hacminin artmasıyla birlikte, Skew Markets’in bir raporu, Chicago Ticaret Borsası’nın Bitcoin vadeli işlem piyasasında kurumsal sürenin bir ayın en yüksek seviyesine ulaştığını ve yaklaşık 1.300 BTC değerinde sözleşmeye ulaştığını ortaya koydu. Bu, Eylül ayı sonlarında görülen 250 BTC’ye yakın dip seviyesinden beş kat daha fazla.

ICE CEO’su Bakkt konusunda İyimser

Bakkt’ın son on gündür güçlü ilerlemesi konusunda Intercontinental Exchange’in (ICE) genel müdürü, New York Menkul Kıymetler Borsası’nın arkasındaki şirket ve kripto girişiminin faaliyetlerinin çoğu iyimser bir yorum yaptı.

The Block, finans kurumunun son kazanç çağrısında Jeffrey Sprecher, Bakkt ile ilgili bir soruya cevap olarak Bitcoin türev ürünlerine yönelik yüksek kurumsal talep olduğunu ve bu sayede ABD düzenleyicileri ile uyumlu olarak Bitcoin’i kullanmanın bir yolu olduğunu belirtti.

Her tür finansal kurum bizimle irtibata geçiyor ve bunun nereye uyduğunu ve küresel düzenleyicilerin bunun hakkında ne düşüneceklerini anlamaya çalışıyor. Bu yüzden çok sayıda kurumla görüşme halindeyiz.

ethereumworldnews


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin