Önemli gelişme: Bakkt resmen kripto para lisansı sahibi oldu!
Önemli gelişme: Bakkt resmen kripto para lisansı sahibi oldu!

Bakkt tüketici uygulaması çıkıyor: İlk partner bir dünya devi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bakkt, gelecek yıl tüketicilerin ve tüccarların dijital varlıklarla ticari işlemleri yapmalarına yardımcı olacak bir uygulama yayımlayacağını açıkladı.

Bakkt uygulamasının ilk partneri Starbucks

Bakkt şu an perakende topluluğuna, kripto para birimleri konusunda mümkün olan en sorunsuz şekilde işlem yapmak için yardımcı olmaya çalışıyor. Platform, müşterilerin dijital varlıkları kullanarak satıcılar ve tüccarlarla etkileşime girebilmesi için tüketici odaklı bir uygulamanın lansmanını yapmaya karar verdi. Bakkt ile iş birliği geçmişine sahip olan Starbucks, platformdaki ilk satıcı olacak.

Bakkt tarafından yayımlanan blog yazısına göre, Baş Ürün Sorumlusu Mike Blandina, dijital varlıklarla kolayca işlem yapabildikleri için uygulamanın müşterilere yararlı olacağını ve aynı zamanda müşteri tabanının genişletilmesinin tüccarlar için de harika olacağını belirtti.

Tüketicilerin dijital varlıkların değerini keşfetmelerini sağlayacak, aynı zamanda işlem yapabilmelerini kolaylaştıracak bir tüketici uygulaması başlatacağız. Tüccarlar, genişleyen harcama gücüne sahip daha geniş bir müşteri kitlesine erişim kazanıyor.

Bakkt işletmecisi, bu gelişmenin özellikle sektörün büyümesi için son derece önemli olduğunu belirtti: “Küçük değişimler bir sektördeki kökten değişime neden olabilir.”

“Çok yönlü bir uygulama yaratacağız.”

Blandina ayrıca yeni uygulamanın önemli sayıda dijital varlık için destek içereceğini ve kullanıcıların, desteklenen varlıkların tümünü almanın yanı sıra tutabileceklerini de ima etti:

Tasarladığımız modelin en önemli özelliği, yatırımcıların perakende aracılık hesabında hisse senetlerinde işlem gördüğü kadar kesintisiz, kripto paralar da dahil olmak üzere dijital varlıkların üst düzey bir deneyimini desteklemek. Vizyonumuz, dijital varlık portföyünü yönetmek için varlıklarını saklamak, etkileşimde bulunmak, ticaret yapmak veya devretmek isteyen kullanıcılara bir tüketici platformu sağlamaktır.

Bakkt platformu, Bitcoin’in eski ihtişamın geri dönmesini sağlayacağı düşünüldüğü için uzun süre heyecanla beklendi. Ancak beklenen olmadı ve birçok kişi tarafından başarısızlık olarak görüldü. Ancak Bakkt son günlerde iyi bir çekiş kazanıyor gibi görünüyor ve Blandina’ya göre şu anki 1.179 adet sözleşme yeni bir rekor.

coinspeaker

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin