Top 3 fiyat tahmini: Bitcoin, Ethereum, Ripple’da izlenmesi gereken fiyat seviyeleri
Top 3 fiyat tahmini: Bitcoin, Ethereum, Ripple’da izlenmesi gereken fiyat seviyeleri

ТОP 3 fiyat tahmini: BTC, ETH, XRP – Fiyat teklifleri düşüyor, iyileşme şansı var mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçen hafta cuma günü başlayan gerileme, en büyük kripto paralar olan BTC, ETH, XRP’nin önceki ayların pozisyonlarına döndürülmesiyle yoğunlaştı. Kötü haber olmamakla birlikte, piyasa toplam kapitalizasyonun yaklaşık 3 milyar dolarını kaybetmeyi başardı.

Dün Ethereum, Bitcoin ve Ripple’dan daha hızlı düşse de, son 24 saat içinde %0,81 oranında kaybetti. Bu bakımdan, BTC’nin hakimiyet oranı yükseldi ve şimdi %54,9’a ulaştı.

BTC/USD

Bitcoin meraklıları önde gelen kripto para biriminin gelecekteki durumu konusunda olumlu hissetmelerine rağmen, oranı düşmeye devam ediyor. Bu aynı zamanda Bitfinex’te uzun süredir devam eden kısa pozisyonların artması ile de doğrulanmaktadır.

BTC / USD grafiği

TradingView BTC/USD grafiği

4 saatlik grafiğe inerken analistler, Temmuz 2018’den itibaren hala ayılar tarafından yönetildiğimizi fark ediyor. Bununla birlikte, Eğri paterninin oluşumu gerçekleşirse, fiyat bir kırılma noktası olan 5.750 dolara ulaşabilir. Kısa vadeli analizde alıcılar, hala 2 Nisan’dan itibaren piyasaya hakim durumdalar.

Genel olarak, eğer oran 5.000 doların altına düşmezse, Mayıs sonuna kadar 5.750 dolara kadar çıkma olasılığı tamamen mümkün.

ETH/USD

Vitalik Buterin’in beyni, düşüş eğilimlerinden kurtulmaya çalışıyor; ancak, şu ana kadar temel de hiçbir şey olmadı. Ethereum için son zamanlarda Elon Musk’tan bahsetmek bile ETH’nin oranına güçlü bir ivme katmadı. Ayrıca, BitMEX’teki short sayısı uzun sürdüğü için satıcılar çabalarını pekiştiriyor.

Tradingh tarafından ETH / USD grafiği

TradingView ETH/USD grafiği

30 dakikalık şemaya bakıldığında, analistlere göre ETH yandan işlem yapmaya devam ediyor ve uzun vadeli perspektiften aşağı yukarı hareket etmek için hiçbir canlı neden yok.

Ancak kısa vadede, Ethereum 157 dolarlık bir direnç elde etmeye çalışarak umut veriyor. MACD göstergesi de artıyor gibi böyle bir senaryo görülebilir.

XRP/USD

XRP’de fiyatını yeni seviyelere taşıyabilecek temel faktörlerin olmadığı görülmektedir. 2019 yılının ilk çeyreğinde XRP’nin en yüksek miktarını satma konusunda yayınlanan rapordan sonra bile, oran çok fazla değişmedi.

XRP / USD grafiği

TradingView XRP/USD grafiği

1 saatlik tabloya göre analistler, Ripple pozisyonları zayıf görüyor: alıcıların XRP satın alma niyetleri yok. RSI göstergesinin aşırı satım bölgesine yakın olmasına rağmen, işlem hacmi son birkaç gün içinde yaklaşık 500 milyon dolar düştüğü için trader’lar kısa sürede tekrar yükselmesini beklememeliler.

Tırnaklar o bölgede tutulursa, XRP 0,27 dolar işaretine düşecektir.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin