Bakkt ’ın hacmi Bitcoin (BTC) opsiyon işlemleri başlamasına yakın yükseliyor
Bakkt’ın hacmi Bitcoin (BTC) opsiyon işlemleri başlamasına yakın yükseliyor

Bakkt CEO’su Kelly Loeffler yeni bir açıklama yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bakkt CEO’su Kelly Loeffler, Bitcoin vadeli işlem platformu için olası bir çıkış tarihi hakkında yazı yazdı. Bakkt, New York Borsası’nın (NYSE) ana şirketi olan Intercontinental Exchange  (ICE) tarafından oluşturuldu. Platform başlatılır başlatılmaz, dijital varlıkların büyümesi için yeni fırsatlar oluşturacak.

Kelly Loeffler ile Bakkt hakkında görüşmeler

Yakın tarihte yayınlanan bir yazıda Kelly Loeffler, Mike Blandina’nın Bakkt’a Ürün Şefi (CPO) olarak katıldığını bildirdi. Bay Blandina, farklı kullanım durumlarıyla dijital varlıklar için güvenilir bir ekosistem oluşturmak üzere çalışacak. Blandina, ürün, mühendislik, strateji ve operasyonlarda ödemelerde 25 yıldan fazla deneyime sahip.

Mike Blandina, OneMarekt’te CTO olarak çalışıyor. Ayrıca bu kişi, PayPal ve Google’da çalıştı. Blandina ayrıca ödemeler ve fintech endüstrisinde derin bir deneyime sahip ve Money2020 danışma kurulunun bir üyesi olarak görev yaptı. Aynı zamanda Loeffler, dijital varlıkların piyasada büyümesi için daha fazla fırsat oluşturmak amacıyla tüm yasal onayları almak için çalıştıklarını söyledi. Konuyla ilgili olarak Loeffler şunları yazdı:

Yarış günü yaklaşıyor ve yapılacak daha çok iş var. Dijital varlıkları ana ekonomiye kazandırırken bu büyüyen ekiple ve kültürle uzaklaşmaktan gurur duyuyorum.

Bakkt, Bitcoin ve piyasaya çok şey vaat ediyor

Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC) Üyesi Dan Berkovitz’e göre, Bakkt tarafından sunulanlar da dahil olmak üzere tüm başvuruları incelemek için çalışıyorlar. Alanda birkaç kötü oyuncu olmasına rağmen, komisyon kripto paralara ve aynı zamanda yenilikçiliğe açık. Sadece kötü oyuncuları uzaklaştırmak istiyorlar. Berkovitz, teknolojilerin geliştirilmesinin uzun zaman alabileceğini belirtti. Açıkladığı gibi, kısa vadede, kripto para birimleri için birçok farklı kullanım var.

Bu arada, uzun vadede, endüstrinin gelişimi birkaç yıllık bir süreç olabilir. Bakkt, kurumsal ve geleneksel yatırımcılara kripto para birimleri ile ilgili düzenlenmiş hizmetler sunmayı amaçlıyor. Platformlarıyla, yatırımcıların kripto alanına girmelerine izin vermeyen birçok konuyu ele alıyorlar. Bu platformun resmi olarak piyasaya sürülmesiyle yeni fonların kripto para piyasasına girmeye başlaması bekleniyor.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin