Bakkt ’ın hacmi Bitcoin (BTC) opsiyon işlemleri başlamasına yakın yükseliyor
Bakkt’ın hacmi Bitcoin (BTC) opsiyon işlemleri başlamasına yakın yükseliyor

Bakkt’ın hacmi Bitcoin (BTC) opsiyon işlemleri başlamasına yakın yükseliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para topluluğunun yaklaşık bir yıl beklemesinden sonra, Bakkt, ABD tarafından düzenlenen Bitcoin vadeli işlem ürününü 23 Eylül’de piyasaya sürdü. Maalesef, beklentisi yüksek finansal türevler beklendiği gibi performans sergilemedi, başlangıçta borsa pazarı, ilk günkü seansta 1 milyon dolar değerinde bir hacim gördü.

Bu boşluk ikinci haftaya, sonra üçüncü ve dördüncü haftada da görüldü. Bakkt, New York Menkul Kıymetler Borsası’nın sahibi, Starbucks, Microsoft’un girişim kolu ve diğer yatırımcılar tarafından 182,5 milyon ABD Doları tutarında yatırımla kurulduğu için bu sonuçlar hayal kırıklığı yarattı.

Yine de istatistikler, gelgitlerin Bakkt’ın lehine hızla döndüğünü gösteriyor.

İbre Bakkt ’a doğru dönüyor

Yavaş bir başlangıçtan sonra Bakkt’ın kaydettiği hacim beşinci haftadan itibaren toparlanmaya başladı. Ve Bitcoin futures piyasa faaliyeti, üssel bir hızda, haftadan haftaya artarak Aralık ayında da büyümeye devem etti.

Bakkt Volume Bot geçtiğimiz günlerde, 24 Kasım haftasında Bakkt’ın Bitcoin vadeli işlemlerinin, ilk haftasından bu yana % 5.000 daha yüksek olarak toplamda işlem yapılan 124 milyon $ ‘lık hacme ulaşıldığını gözlemledi.

https://twitter.com/BakktBot/status/1201142517661650944

Bitcoin başarısını geliştirmek

Bakkt, şimdiye kadar future işlemlerin başarı olmasıyla yükselmek istiyor. Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca, şirket daha büyük bir yatırımcıya hitap edebilecek bir Bitcoin ürünleri paketi açıkladı.

Bu tür ürünlerden biri, Bakkt’ın Bitcoin vadeli işlem sözleşmelerine yönelik opsiyonlar olacak. Bu, kurumsal yatırımcılara bu türevler aracılığıyla sektördeki yatırımlarını hedge etmeleri için daha fazla fırsat verecek. Bakkt’ın opsiyon işlemlerinin 9 Aralık’ta başlayacağını, Ekim’de yayınlanan bir blog haberinde belirtilmişti.

Açıklanan bir diğer ürün, kurumsal müşteriler için resmi bir Bitcoin gözetim hizmeti. Pantera Capital, Galaxy Digital ve Tagomi gibi üç kripto firması, bu hizmete imza atan girişimler.

Ürün ne olursa olsun, Bakkt’ın CEO’su Kelly Loeffler, firmasının vizyonunun “daha ​​fazla verimlilik, güvenlik ve fayda sağlayarak, dijital varlıklara kurumsal, tüccar ve tüketici katılımı için ölçeklenebilir bir artış” oluşturmak olduğunu söyledi.

ethereumworldnews


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin