Bakkt
Bakkt ’ın aylık Bitcoin vadeli işlemleri işlem hacminde artış

Bakkt’ın aylık Bitcoin vadeli işlemleri işlem hacminde artış

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para türevleri borsası Bakkt ’ın,  fiziksel olarak desteklenen aylık Bitcoin vadeli işlemlerinin işlem hacminde bir artış kaydedildi. Bakkt işlemleri, Bitcoin’in fiziksel teslimli gerçekleşmesinden ötürü, Bitcoin fiyatı için önemli bir veri olabilir düşüncesi bulunuyor. Bu yüzden kripto para piyasası tarafından Bakkt işlem hacimleri yakından takip ediliyor.

Bakkt platformunda kaydedilen işlem hacmi Çarşamba günü, yaklaşık 4,81 milyon dolar seviyesini gördü. Bu rakamın, önceki dokuz işlem gününün toplam hacminden daha fazla olması dikkat çekti. Bu zıplama dün Bitcoin’in yüksek volatilite göstererek düşmesinden dolayı olası görülüyor. Zira Bitcoin fiyatı, dün birkaç dakika içinde yaklaşık yüzde 6 oranında değer kaybetti.

Bakkt’ın aylık Bitcoin vadeli işlemlerinin toplam hacmi 23 Eylül’deki lansmanından bu yana 20,22 milyon dolar seviyesinde. Bu, son 23 işlem gününde ortalama hacminin yaklaşık olarak 0,88 milyon dolar olduğu anlamına geliyor.

theblockcrypto

Bakkt ile ilgili tüm önemli gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz.

Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin