Bakkt
Dünyanın en zenginlerinin ilgisini çekmeye başladı… Bakkt ile ilgili son gelişmeler

Dünyanın en zenginlerinin ilgisini çekmeye başladı… Bakkt ile ilgili son gelişmeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bakkt platformunun ilk finansman turunda, dünyanın en zenginlerinden biri olan Li Ka-shing’in ilgisini çekmeyi başardılar. Bu arada Li Ka-shing dünyanın en zengin 23. Kişisi olarak biliniyor.

Dijital varlık platformu, ilk finansman turunda Ka-shing’den yatırım aldı. Li Ka-shing, daha önce teknoloji girişimlerine ilgi gösteren ve saygın bir tanınmış Hong Kong milyarderi. Ka-shing, son on yıldaki birikimleri ile teknoloji girişimleri ve çeşitli kripto ve Blockchain şirketleri de dahil olmak üzere çeşitli portföylere sahip bir Hong Kong risk sermayesi şirketi olan Horizons Ventures’i kurdu. Şirketi, 2013 yılında bir Bitcoin ödeme yazılımı olan BitPay’e yatırım yaptılar. 2016 yılında Horizons Ventures, Blockchain teknolojisi sağlayıcısı Blockstream’e de yatırım yapması ile gündeme gelmişti.

Intercontinental Exchange (ICE) tarafından desteklenen kripto para platformu, 31 Aralık’ta başlayan finansman turunda 180 milyon dolardan fazla fon sağladı. Bakkt’ın bu finansal destek planı, bildiğiniz gibi Bitcoin ve diğer kripto paralar için kurumsal dereceli vadeli işlem sözleşmelerine ev sahipliği yapmak için dijital bir varlık platformu başlatmayı içeriyor.

Bakkt ilk finansman turunda bir çok yatırımcıyı çekmeyi başardı

Horizons Ventures, Bakkt’ın ilk finansman turunun desteğinde tek büyük yatırımcı değil. Bakkt CEO’su Kelly Loeffler’e göre CMT Dijital, Eagle Seven, Galaxy Digital, Goldfinch Ortakları, Alan Howard, Pantera Capital ve Protocol Ventures da finansman turunda yatırım yapan kuruluş ve isimler. Kripto meraklıları, tüm bu kurumsal desteğin, mevcut kripto pazarının sahip olduğu oynaklığın azalmasına yardımcı olacağını umuyor.

Merakla beklenen tarih 24 Ocak

Bakkt, sözleşmelerini fiat para biriminde düzenleyen rekabetten ziyade, fiziksel olarak teslim edilen kripto vadeli işlemlerini sunarak rekabete yeni bir boyut katmayı planlıyor. Bu sözleşmelerin ise 24 Ocak 2019’da piyasaya sürmesi bekleniyor. Şirket daha önce ilk lansman tarihi olarak Kasım 2018’i işaret etmiştir. Ancak Loeffler’den gelen açıklamaya göre düzenleyici kanadında bazı aksilikler olması piyasaya çıkış tarihinin ertelenmesine neden oldu.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin