bakkt girisimi
BAKKT girişimi dünyaca ünlü borsanın yöneticisini transfer ediyor

BAKKT girişimi dünyaca ünlü borsanın yöneticisini transfer ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Coinbase‘in şirketteki kurumsal kanadın başı olan Adam White, şirketten ayrılıyor ve çokça beklenen Bakkt oluşumuna COO (Chief Operating Officer) olarak transfer oluyor. Edinilen bilgilere göre Adam White’ın hareketini yakından takip eden kaynaklar, Bakkt girişimi İcra Kurulu Başkanı Kelly Loeffler’a bağlı olarak çalışacağını söylüyorlar.

Bloomberg News, hafta başında White’ın Coinbase’den ayrılışına yer vermişti. Ancak bir sonraki hamlesinin profesyonel düzeyde ne olacağı konusunda ek bilgi yoktu. Coinbase’de bir sözcü ise Adam White’ın şirketten ayrılışını üzüntüyle karşıladıklarını dile getirerek şunları söyledi:

Onun ayrılığını gördüğümüze son derece üzülürken, aynı zamanda, kurumsal yatırımcıların kripto para ticaretini yapabilmeleri için en güvendiği yer olarak ortaya koyduğu vizyonu sürdürme konusunda da o grubun yeteneğine güveniyoruz.

Bakkt girişimi kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Adam White, 2013 yılında şirketin 5. çalışanı olarak Coinbase’e katılmıştı. O zamanlar Bitcoin 200 dolar civarında işlem görüyordu. Ayrıca firma henüz kurumsal yatırımcılara hizmet sunma noktasına gelmemişti. White, firmada bu kurumlara yönelik hizmetlerden sorumluydu. Liderliği altında, Coinbase Wall Street’in en önemli aracılarından biri ve ticaret ihtiyaçlarını karşılayan firma şeklinde gelişim gösterdi.

Coinbase CEO’su eski yöneticisine övgüler yağdırdı

Coinbase CEO’su Brian Armstrong, White hakkında söylenecek güzel sözlerden başka bir şey olmadığını söyleyerek şöyle devam etti:

Geçtiğimiz beş yılda, Adam, borsa işimizi ABD’nin en büyük kripto ticareti mekânı haline getirmemize yardımcı oldu. Ve Coinbase’in küresel varlığını büyütmek ve kültürümüzü birden çok ofise yayma konusunda tartışılmaz bir katkısı oldu.

Adam White’ın yerine ise Instinet’in eski İcra Kurulu Başkanı Jonathan Kellner’in getirileceği gelen haberler arasında yer alıyor.

Bakkt girişimi hakkında

Kasım ayında faaliyete geçmesi planlanan Bakkt, NYSE – Intercontinental Exchange’in sahipleri ile Microsoft, BCG ve Starbucks gibi firmalar arasındaki kurulan ortak girişim. Bakkt, fiziksel olarak yerleşmiş Bitcoin vadeli işlem sözleşmelerinin listelenmesi ve finansal varlık olarak BTC ve diğer dijital varlıkların ana akıma adaptasyonunu sağlamak için bir pazar ve ekosistem oluşturmayı amaçlıyor.

ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin