Bakkt CEO'su, Senato'ya atandı.
Bakkt CEO'su, Senato'ya atandı.

Bakkt CEO’su, ABD Senatosu’na atandı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Georgia Valisi Brian Kemp, kurumsal Bitcoin (BTC) vadeli işlem platformu Bakkt CEO’su Kelly Loeffler’i ABD Senatosu’na atadı.

Bakkt CEO’su, Başkan Trump’ı destekliyor

Washington Post’un bugün yayımlanan haberine göre Loeffler, atanmasıyla birlikte, yılın sonunda emekli olmayı planlayan Senatör Johnny Isakson’un yerini alacak. Loeffler açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Hayatımı Washington’a gitmeye çalışarak geçirmedim. Ama herkes görecek ki tam bir muhafazakarım. Ordu yanlısı, duvar yanlısı ve Trump yanlısıyım. Muhafazakar değerlerim için özür dilemiyorum ve Başkan Trump’ın muhafazakar kararlarını gururla destekleyeceğim.

Ayrıca Başkan Donald Trump da dahil olmak üzere çeşitli parti liderlerinin Kemp’e ABD temsilcisi Doug Collins’i seçmesi için baskı yaptığı bildirildi.

Bu arada, Bakkt platformundaki Bitcoin vadeli işlemleri, 3 Aralık’ta tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 6,5 milyon dolara yükseldi.

cointelegraph


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin