12 Eylül Litecoin fiyat analizi: LTC için beklenen seviyeler ve önemli noktalar
12 Eylül Litecoin fiyat analizi: LTC için beklenen seviyeler ve önemli noktalar

4 Aralık Litecoin analizi: LTC fiyatı nereye gidiyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Şu sıralar Litecoin ile ilgili gündemdeki tek şey FUD gibi görünüyor. Öte yandan LTC fiyatı, kısa süreli dalgalanmalar olsa da çoğunlukla yana doğru hareket ediyor gibi görünüyor.

Bu haberin yazıldığı anda LTC son 24 saat içinde %0,31’lik düşüş kaydederek 45,17 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Litecoin 1 günlük grafiği

Bir günlük grafikte Litecoin düşen kama düzenine girerek 91,32, 80,09 ve 64,22 dolar seviyelerinin altında bir üst trend çizgisi oluşturuyor. Bunu, 62,76, 49,33 ve 42,99 dolar düşük düşük trend çizgisi izliyor. Oldukça düşük seyreden hacim bu modelin oluşumunu doğruladı. Ek olarak, önümüzdeki hafta için bir günlük grafikte artış ihtimali %77,47 olarak değerlendiriliyor.

Yükseliş paterninin oluşumuna karşı çıkan EMA Ribbon farklı bir hikaye anlatıyor olabilir. Temmuz ayından bu yana, şamdanlar EMA Şeridinin altına uzanıyordu. Bununla birlikte, kasım ayında kısa bir süre için LTC, EMA Şeridinin altına taşındı. Mevcut LTC piyasası, EMA Şeridinin altına düştüğü için düşüş hissini kaybetmedi.

Ayrıca, MACD ve Göreceli Güç Endeksi (RSI) gibi diğer önemli göstergeler de yükseliş eğilimi oluşumu ile çelişiyor. MACD çizgisi, sinyal çizgisinin altında görülüyor ve bu durum ayı piyasasını gösteriyor. Kasım ayının ortasından bu yana, MACD göstergesi LTC piyasasında ayıların bulunduğunu vurguladı.

Altcoin aşırı satım bölgesine girmeden kasım ayının sonuna doğru iyileşirken, kripto paranın mevcut hareketi onu aşırı satım bölgesine geri getirebilir.

Sonuç

Bir yükseliş paterninin oluşması Litecoin’in fiyatını diriltebilir ancak temel göstergeler ayılardan yana kalıyor gibi görünüyor.

ambcrypto


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin