Bakkt hayal kırıklığı oluşturan bir hafta geçirdi! Şimdi bizi neler bekliyor?
Bakkt hayal kırıklığı oluşturan bir hafta geçirdi! Şimdi bizi neler bekliyor?

Bakkt Borsası, merakla beklenen lansman tarihini duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

New York Menkul Kıymetler Borsası’nın (NYSE) ana şirketi ICE (Intercontinental Exchange) tarafından gelecek ay Bakkt Borsası başlatılacak. Borsa başta kurumsal yatırımcılara, fiziksel Bitcoin vadeli işlem sözleşmesi de dahil olmak üzere, kripto çılgınlığına katılmanın yeni yollarını sunmayı amaçlıyor.

Bakkt Borsası açılmadan önce Wall Street sektöre giriş yaptı

Bakkt, kripto yatırımcıları arasında büyük bir merakla beklenmesine rağmen, yeni veriler, yüksek gelirli Wall Street yatırımcılarının, kripto pazarında çok daha fazla yol kat ettiğini ve bunun fark edilmediğini gösteriyor. Örneğin Cumberland’daki ticaret müdürü Bobby Cho’ya göre, hedge fonlarında 100.000 dolardan fazla alım yapılarak en büyük kripto alıcılarının alım seviyeleri aşıldı. Cho, durum hakkında şu açıklamaları yaptı:

Kurumsal yatırımcılar tarafından yapılan en büyük kripto eleştirilerinden biri de volatilite. Son dört ila altı ay boyunca, piyasa çok sıkı bir aralıkta işlem görüyordu ve bu da geleneksel finans kurumlarının piyasaya daha rahat bir şekilde girebileceğini gösteriyor.

Bakkt, Microsoft, Boston Consulting Group ve Starbucks ile ortak girişim için tasarlandı

Bakkt’a gelince, yeni platform Microsoft, Boston Consulting Group ve Starbucks ile ortak bir girişim ve büyük bir vizyonu gerçekleştirmek için tasarlandı. Bir akım olarak kripto para borsası başlatmanın yanı sıra, proje, şirketlerin Bitcoin yatırım fonları, emeklilik fonları ve daha fazlasını sunmalarına izin veren bir yol açmayı amaçlıyor.

Şirket, insanlara Bitcoin harcamalarını yaygınlaştırarak, kredi kartlarını unutmaları için kolay yollar sunan uygulamalar da oluşturmayı planlıyor. Bakkt’ın piyasaya sürülmesi için kesin bir tarih belirlenmedi, ancak şirketin piyasaya çıkış tarihinin Kasım ayında olacağı açıklandı.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin