Hesap sayısı bakımından TRON, EOS ve Ethereum'la karşılaştırıldı
Hesap sayısı bakımından TRON, EOS ve Ethereum'la karşılaştırıldı

Justin Sun: “TRON’un hesap sayısı EOS’tan yüzde 20 daha fazla.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bu hafta başında TRON Vakfı, TRX ekosistemindeki son güncellemeleri ve gelişmeleri aktardığı resmi YouTube kanalında bir video yayınladı. TRON’un kurucusu olan Justin Sun, hesap sayısı ve benimseme açısından TRON’un başarılarından bahsetti ve diğer büyük kripto paralar  ile karşılaştırmalar yaptı.

Hesap sayısı bakımından TRON, EOS ve Ethereum ile karşılaştırıldı

Sun, TRON’un toplam hesap sayısının, dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum’dan 13 kat daha fazla olduğunu belirtti. CoinMarketCap’e göre TRX şu anda piyasa değeri bakımından 13. sırada bulunuyor. Devam eden Sun, tek günlük işlem hacmi sayısının aynı dönemde Ethereum’dan 49 kat daha yüksek olduğunu belirtti. Dahası, ortalama günlük işlem hacmi, aynı dönemde Ethereum’un 29 katından daha fazla.

Sun konuşmasında ayrıca, TRON ve EOS’u karşılaştırırken, kriptonun toplam hesap sayısının EOS’a oranla %20 daha fazla olduğunu belirtti. Daha sonra videoda, Sun önümüzdeki günlerde yapılacak güncellemeler hakkında bilgi verdi. Sun, 8 Ekim’de tüm SR’lerin (Super Representatives) daha yeni bir versiyonuna, yani 3.1.1’e ait yapılacak güncellemeyi haber verdi. Yeni teklif, SR’lerin 2/3’ü tarafından kabul edildi. Ayrıca, TVM (TRON Virtual Machine)’de aynı gün resmi olarak aktif hale getirilecek.

TRON hakkındaki son gelişmeler

Token yakımına gelince Sun, kripto paranın 5. partisinin bittiğini ve ERC20 tokenlerinin toplamda %98,01’inin yakıldığını söyledi. Bu yılın başlarında, internet üzerinden eşler arası dosya paylaşım protokolü olan BitTorrent’in Justin Sun tarafından satın alındığı bildirildi. Bununla ilgili olarak, Sun topluluğa son güncellemeleri verdi ve BitTorrent takımının gücünün, ekibe katılan pek çok üye ile büyümeye devam ettiğini belirtti.

Bu faktörün, öngörülebilir gelecekte hem TRON hem de BitTorrent’e büyük bir katkıda bulunacağına inanıyor. Son olarak Sun, son zamanlarda TRON’nun listelendiği borsalar hakkında konuştu. Bunlardan bazıları, TRX taşımasını kısa süre önce tamamlayan Bittrex (TRX/USD), BitBay, Binance (TRX/BNB) ve Bithumb’dur. TRX ticareti yapan diğer borsalar ise Abra, KuCoin, Exodus, Cobinhood, Bibox ve daha fazlası.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin