Bitcoin yükselirken Bakkt günlük hacminde Yeni ATH'ye ulaşıyor
Bitcoin yükselirken Bakkt günlük hacminde Yeni ATH'ye ulaşıyor

Bakkt Bitcoin Vadeli İşlem Hacmi, yeni bir rekora mı hazırlanıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cuma günkü tüm zamanların en yüksek rakamına ulaşan Bakkt ’ın Bitcoin futures platformu başka bir rekora doğru ilerliyor.

Elbette, gün geçtikçe işlem bu yazının yazıldığı zaman itibarıyla sadece yüzde beş ilerlediği için bu noktada bir tahmin yapmak için çok erken. Bununla birlikte, hâlihazırda 266 BTC vadeli işlem sözleşmesinin platformda alınıp satıldığına bakıldığında, muhtemelen bugün yeni en yüksek değere ulaşacağını görmek ihtimal dahilinde

Bakkt hızlı bir başlangıca doğru

Bakkt’ın yükselen ivmesi, geçtiğimiz hafta 23 Ekim’de başladı. Yani resmi lansmanından tam bir ay sonra. Platform işlem gününün ilk saatlerinde 370 sözleşmeyi bularak güne yüksek notla başladı.

Momentum, günün ikinci yarısında önemli ölçüde yavaşladı ve günün sonu bilançosunda, 640 BTC’de durdu; bu, bir önceki günün 85 olan sözleşme sayısına göre üstel bir şekilde daha yüksekti.

Birkaç gün sonra Bakkt, Cuma günkü 1.179 Bitcoin vadeli işlem sözleşmesine aracılık ederek bir başka yıldız performansını – göreceli konuşarak – gösterdi.

Daha sağlıklı Bir BTC, daha yüksek Bakkt Hacmi anlamına geliyor

Bakkt’ın Cuma günkü gösterişli performansı, geçtiğimiz hafta Çarşamba günü varlığın düşerek 7.000 dolar seviyelerinde sert bir düşüş eğiliminden Bitcoin’in yeniden canlanmasına bağlandı. Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping’in 24 Ekim’deki blockchain’i onaylayan konuşmasından bir gün sonra, Cuma günü, varlık 10 bin dolara ve ötesine kadar tırmanarak yeni bir yükseliş trendine girdi. Daha sonra 9.300 – 9.500 dolar aralığına yerleşti ve o zamandan beri bu statükoyu koruyor.

Bu kayda göre, bugün erken saatlerde, başka bir önemli Çinli yetkili, ülkedeki ticari bankaları blok zincirin benimsenmesini öncelikli olarak ele almaya çağırdı. Çin kurumundaki teknolojinin bu son onayının BTC’nin ivmesini daha da arttırıp artırmayacağı henüz belli değil.

Kurumsal ilgide artış

Bu arada, Bitcoin ve diğer kripto para birimlerine yapılan kurumsal yatırım miktarı da sürekli olarak artıyor.

Fidelity Digital Assets şimdi kapılarını daha geniş bir yelpazedeki yatırımcılara açarak, kurumlardan gelen taze sermaye girişinin öngörülebilir gelecekte daha da artması bekleniyor.

beincrypto


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin