Bahreynli Bakan Blockchain kullanımını arttırmak istiyor
Bahreynli Bakan Blockchain kullanımını arttırmak istiyor

Bahreynli Bakan: “Blockchain kullanımı devletler için gelişimin göstergesi.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bahreyn’de elektrik ve su işlerinden sorumlu olan Bahreynli Bakan Abdulhussain Mirza Blockchain teknolojisinin yeni doğası temalı, Smartsec Siber güvenliği ve Blockchain Konferansı’ında kripto temelli teknolojiyi gerçek bir ilerleme işareti olarak gördüğünü şu sözlerle anlatıyor:

Blockchain gibi teknolojiler, işlemleri kolaylaştırmak ve güvenli bir yol bulmak için bize büyük bir adım sağlıyor. Blockchain’in kullanıcı verilerini koruma özelliği, özellikle siber güvenlik gibi farklı sektörlerden farklı şirketlere uygulanabileceğinden, gerçek bir ilerlemeye işaret ediyor.

Bahreynli Bakan Blockchain kullanımını arttırmak istiyor

Bahreyn Bakanı, bu yılın Mayıs ayında, ülkenin araç tescil verileri ile ilgili Blockchain temelli bir çözüm için bir ortak aramaya başladı. Bundan önce, Bahreyn Merkez Bankası, bankacılık sistemine dayalı çözümler için Blockchain tabanlı banka sistemine geçti.

Bahreyn geleneksel olarak, hem Blockchain hem de kripto para birimleri üzerindeki duruşuyla ilgili olarak sessiz kaldı. Komşusu Dubai, son yıllarda Blockchain, Nesnelerin İnterneti (IoT) ve yapay zeka (AI) kullanarak ekonomisinde devrim yaratmaya çalışırken, Mirza’nın sözleri Bahreyn için bu alandaki geri kalışın resmi bir yorumu oluyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin