İşte üç kısa vadeli NEO fiyat tahmini
İşte üç kısa vadeli NEO fiyat tahmini

Bahar mı yoksa çetin kış mı? NEO fiyat tahminleri ile piyasanın geleceğini anlayabilirsiniz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Altcoin endüstrisi için çok zor bir zaman, görüş alanında iyileşme yok. 2018 yılı daha fazla düşüş göstermeye devam ederken, bir sonraki aşamada ne olacağı merak konusu. NEO için mevcut kısa vadeli fiyat trendleri hiçbir şekilde aşırı umut verici görünmüyor. Ancak bu TradingView trader’larının varsayımlarınında doğru olduğu anlamına gelmez. Yatırımınıza yön vermeniz adına sizler için önemli gördüğümüz üç kısa vadeli NEO fiyat tahmini derledik.

İşte üç kısa vadeli NEO fiyat tahmini

1- NEO şu anda düşüş trendini kırmakta yetersiz kalıyor

Altcoinler esas olarak kendi değerlerini oluşturmak için Bitcoin fiyatına bağımlı. Bitcoin yükselirse, NEO gibi altcoinler genellikle aynı eğilimi takip eder. Bitcoin’in değeri düştüğü zaman, NEO gibi altcoinlerin de fiyatının düşmesine neden olur. Bu nedenle, LinasVycunas  isimli trader tarafından özetlenen grafik görünüşte çok anlam ifade ediyor. NEO şu anda düşüş trendini kırmakta yetersiz kalıyor ve yakında herhangi bir zamanda değişime uğrama ihtimali oldukça düşük.

Bu grafiğe dayanarak, şu anda 6 dolara yakın olan NEO fiyatının önümüzdeki günlerde ve haftalarda düşmeye devam edeceği görülüyor. Yine de, 7,31 dolarlık ana destek seviyesine şu anda ulaşılamaması nedeniyle değerin ne kadar süreceği belli değil. Eğer 6 dolar bir destek seviyesi olabilirse, işler daha iyi görünmeye başlayabilir.

2- 7 dolar seviyesini geri almak

Coinkilavuz isimli trader tarafından projelendirilen NEO/USD grafiğine baktığımızda, şu anda çok endişelenmek için iyi bir sebep var. Sadece öngörülen fiyat düşüşünün mükemmel bir şekilde yürütüldüğü için değil, hatta her şey göz önünde bulundurulduğunda, bu para birimi için çok zahmetli bir görünüm çiziyor. Şu anda NEO’nun ilerlemesi için yeni bir kararlı zemin yok gibi görünüyor.

Trader, NEO’nun bir sonraki boğa yarışının başlaması için 8,2 doları vurması gerektiğini belirtiyor. Mevcut fiyat durumu göz önüne alındığında, bu seviyenin artık oyunda olmadığını varsaymak adil görünüyor. Bunun yerine, 7 dolar seviyesini geri almak iyi bir başlangıç ​​olacak ve 7 doların üzerindeki herhangi bir fiyat hareketi bu aşırı düşüş piyasasında yükseliş olarak sınıflandırılabilir. Ancak mevcut NEO fiyat ivmesi ümit verici görünmüyor.

3- NEO’nun dip seviyesini belirlemek

Pek çok insanın NEO’ya ve piyasadaki diğer kripto para birimlerine yönelik düşüş eğilimlerini yansıtması güvenli. Bu normal, çünkü para birimi fiyat bölümünde heyecan duymayacak bir şey sunmaz. Gelecek günlerde kısa bir yükselişe neden olabilecek son NEO gelişmeleri de bulunmuyor. Nqtien310 isimli trader’ın grafiği bu açıdan oldukça ilgi çekici.

Bu trader NEO fiyat dibinin tam olarak nerede olacağını merak edenlerden biri. Bu mevcut trendler, fiyatın 4,92 dolar gibi düşük bir seviyeyi test edebileceğini gösteriyor. Ancak bu seviyeyi etkili bir şekilde kırmak için başka bir büyük Bitcoin çöküşü gerçekleşmesi lazım. Bu nedenle, NEO’nun şu anda dip seviyesini belirlemek kolay değil.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin