BAE ICO'ları düzenleyerek tokenleri menkul kıymet olarak tanıyacak
BAE ICO'ları düzenleyerek tokenleri menkul kıymet olarak tanıyacak

BAE ICO’ları düzenleme planını onayladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Birleşik Arap Emirlikleri menkul kıymetler ve emtia düzenleyicisi, ICO’lar aracılığıyla kitle fonlaması için kapsamlı düzenlemeler kabul etme ve menkul kıymetler olarak tokenleri tanıma planını onayladı. BAE ICO’ları düzenleme kararı, diğer ülkelerdeki en iyi uygulamaların gözden geçirilmesinden sonra gelir ve ICO ile ilgili pozisyonunda bir değişiklik olduğuna işaret ediyor. Daha öncede yatırımcılar token satışlarıyla ilgili riskler konusunda uyarıldı.

BAE ICO’ları düzenleyerek tokenleri menkul kıymet olarak tanıyacak

BAE Menkul Kıymetler ve Emtia İdaresi (SCA), ülkedeki ICO’ları düzenlemek için bir planı onayladı ve menkul kıymetler olarak tokenleri tanıdı. SCA Yönetim Kurulu’nun önemli çözümü, dünya çapında bu alanda en iyi uygulamaları kapsayan bir çalışmanın gözden geçirilmesini takip ediyor.

Menkul kıymetler düzenleyicisinin son hamlesi, fintech endüstrisine yönelik tutumunda olumlu bir değişim olduğunu gösteriyor. Düzenleyici en iyi uluslararası standart ve uygulamaları karşılayabilmek için BAE’deki menkul kıymetler sektöründeki finansal faaliyetlerin ve hizmetlerin iyileştirilmesini amaçlayan bir dizi girişimin bir parçası olduğunu belirtiyor.

ICO’ların spekülatif varlığından dolayı yatırımcılar uyarılıyor

Bu yılın başlarında, SCA yatırımcıları, bağış bazlı kaynak yaratma faaliyetlerine ve diğer kitle fonlama programlarına dikkat çekmek için çağrıda bulundu. Geçtiğimiz Şubat ayında yayınlanan bir bildiride, yetki, şartların ve özelliklerin her bir ICO’ya özgü olduğunu belirtiyor. Aynı şekilde, düzenleyiciye göre, projeleri finanse edenlerin hakları da geçerli.

SCA ayrıca ICO’ların spekülatif olduğunu ve tokenlerin fiyatlarının oldukça değişken olabileceğini belirtiyor. Yatırımcılara bu tip bir kitle fonlamasında ki rollerinin kendi riskleri olduğunu söyledi. Ayrıca ICO organizatörlerini, projelerinin Birleşik Arap Emirlikleri‘ndeki yasa ve yönetmeliklere uygunluğunu sağlamak için yasal ve düzenleyici tavsiyelerde bulunmaya çağırıyor.

News.bitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin