Ünlü CEO portföyünü açıkladı: Güvendiği kriptolar hangileri?
Ünlü CEO portföyünü açıkladı: Güvendiği kriptolar hangileri?

Ünlü CEO portföyünü açıkladı: Güvendiği kriptolar hangileri?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – SoFi Technologies CEO’su Anthony Noto, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) ile birlikte bazı diğer kripto para birimlerine de sahip olduğunu açıkladı.

Ünlü CEO, dijital varlıklara yatırım yapmanın, kişinin tüm parasını kaybedebileceği veya önemli kârlar elde edebileceği için iki ucu keskin bir kılıç olabileceği konusunda uyardı.

Noto, Bitcoin ve Ethereum’a güveniyor

CNBC’ye verdiği son röportajda Noto, kendisinin ve ailesinin Bitcoin ve Ethereum dahil olmak üzere farklı kripto para birimlerine sahip olduğunu açıkladı. Ancak, “sahip olduğumuz şeyin çok küçük bir parçası” diye ekledi:

“Kripto para birimlerine yatırım yapıyoruz: Bitcoin’e sahibiz, Ethereum’a sahibiz, daha belirsiz ve farklı kripto para birimlerinin bazılarına sahibiz, ancak sahip olduklarımızın çok küçük bir kısmı.”

“Değişkenliğe dikkat”

Yönetici, dijital varlık endüstrisinin halen ilk günlerinde olduğu konusunda uyardı. Bu nedenle, “kanıtlanmamış ve son derece değişken” dedi. Bununla birlikte, kripto paraların yatırımcı portföylerinde küçük bir parça olması gerektiğini söyledi.

Öte yandan, CEO’ya göre dijital varlık sınıfı “inanılmaz bir teknoloji” ve önemli kazançlar getirebilecek yatırımlar yapma fırsatı sunuyor.

“Uyum göstermeyen şirketler yok olma tehlikesi yaşayacak”

Noto, dijital varlık evrenine girmeyen şirketlerin geride kalacağını ve daha az rekabetçi hale geleceğini de öngördü. “Müşteriler Bitcoin’e büyük ilgi gösterirken altcoin’ler ve işletmeler bu talebe cevap vermeli” diyen CEO şöyle konuştu:

“İnovasyon yapmazsanız ve kripto paraları bir teknoloji platformu olarak kullanmazsanız, geride kalırsınız. İşiniz küçülür. Daha az rekabetçi olursunuz. Daha az inovasyona ve tüketiciler için daha az değer önerisine sahip olursunuz.”

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin