abra xrp
Abra kullanıcıları artık geleneksel finans ürünlerini XRP ile alabilecek

Abra kullanıcıları artık geleneksel finans ürünlerini XRP ile alabilecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Abra, emanette tutulmayan bir kripto cüzdanı ve otuz farklı kripto varlık yatırımı seçeneği sunan yatırım uygulamasında yakın zamanda yatırımcıların ABD hisse senetlerini Ripple (XRP) ile satın almalarını sağlayacak. Twitter’daki bir soruyu yanıtlayan şirketin CEO’su Bill Barhydt, şirketin XRP destekli bir yatırım ürünü oluşturacağını söyledi. Ancak, bunun gerçekleşeceği tarihi kesin olarak açıklamadı.

Bu gelişmeden bir gün sonra ise yeni haberler gelmeye başladı. Girişim, müşterilerinin ETF’ler ve hisse senetleri gibi geleneksel varlıkları Bitcoin (BTC) ile satın almalarına olanak tanıyan yeni bir hizmet sunduğunu açıkladı. İlk sunumda tanıtılan seçeneklerden bazıları Netflix, Google, Facebook ve Amazon gibi teknoloji hisseleri oldu. Ayrıca, şirket Vanguard Growth ve S&P 500 gibi ETF’ler, sunacak. SPDR Gold Trust gibi emtilar, Russell 2000 gibi endeksler de sunacak. Bununla da yetinmeyen Abra gelecek dönemlerde daha fazla küresel varlık ekleyeceğinin sözünü veriyor. Bill Barhydt konu ile ilgili şunları söyledi:

Abra için vizyonumuz, dünyanın önde gelen yatırım uygulaması olarak hizmet veren tek bir uygulama oluşturmak. Bu sadece bir ilk. Zamanla finansal arenada finansal hizmetlere erişimi kolaylaştırmak için diğer hizmetlerimizi de göreceksiniz.

Abra, dünyada yatırımcıların kripto para cinsinden geleneksel hisse senetleri satın almalarına izin veren türünün ilk örneği kurum olması açısından kripto ekosistemi için oldukça önemli bir girişim.

Asgari yatırım tutarı 5 ABD dolarına eşit olan bu teklif içindeki tüm işlemler yılsonuna kadar ücretsiz olacak.

Abra emanet hesabı kullanmayan bir hizmet

Abra mobil cihazlar için güvenli bir dijital cüzdan ve borsa uygulaması olarak hizmet veriyor. Cüzdan ise merkezsizleştirilmiş durumda. Cüzdanlar için aracı bir birim olmaması ise özel anahtarların güvenilir bir üçüncü tarafça saklanmadığı anlamına geliyor. Başka bir deyişle, Abra yatırımcıların varlıklarını korumayı amaçlayan velayet hizmeti sunmuyor. Böylece bir Abra cüzdanındaki tasarrufların kontrolü tamamen kullanıcının elinde oluyor.

coindoo

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin