Az bilinen bu kripto para BNB balinalarının yeni gözdesi oldu! İşte detaylar

Az bilinen bu kripto para BNB balinalarının yeni gözdesi oldu! İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – WhaleStatsBSC’nin Twitter üzerinden yaptığı paylaşım, EOS’un son 24 saat içinde BSC balinaları tarafından satın alınan ilk 10 kripto para biriminden biri haline geldiğini ortaya koyuyor.

En çok satın alınan ikinci kripto para

WhaleStats web sitesinin en büyük 1.000 BSC cüzdanı hakkında veri sağlayan bölümüne göre, basın zamanında EOS, BNB’den sonra en çok alınan kripto para olma özelliği taşıyor.

Bu listedeki diğer kriptolar arasında Ethereum ve ABD dolarına sabitlenmiş birkaç stabilcoin var: BSC-USD, BUSD ve USDC.

BNB, BTCB ve ETH dışında bu büyük cüzdanlar tarafından tutulan ilk 10 varlık arasında Dogecoin ve MATIC bulunuyor. DOGE, 46.070.284 dolar değerle portföylerinin %1,83’ünü oluşturuyor.

Polygon’un MATIC’ine gelince, bu varlık, balina portföylerinin 72.415.106 dolar değerle %2,88’ini oluşturuyor.

Az bilinen bu kripto para BNB balinalarının yeni gözdesi oldu! İşte detaylar

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin