Ripple balinaları benzeri görülmemiş birikim çılgınlığına başladı!
Ripple balinaları benzeri görülmemiş birikim çılgınlığına başladı!

Ripple balinaları benzeri görülmemiş birikim çılgınlığına başladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple balinaları, son haftalarda benzeri görülmemiş bir birikim çılgınlığı başlattı. Balinalar, üç aydan kısa bir sürede yaklaşık 1 milyar dolar değerinde XRP tokeni biriktirdi. Varlık şu anda yaygın kripto düşüşünün ardından 0,7 dolardan işlem görüyor.

Bir analiz firması, son iki ayda XRP balinalarının hareketlerini paylaştı.. Bu zaman çerçevesinde, bu balinalar, büyük bir kırılma beklentisiyle varlıklarına yaklaşık 1 milyar dolar ekleme yaptı.

Ripple balinaları şölen yapıyor

Blockchain analitik firması Santiment tarafından elde edilen verilere göre, en büyük XRP sahipleri XRP tokeni almaya devam ediyor. Bir raporda firma, bu adreslerdeki bakiyelerin son iki ayda şaşırtıcı bir şekilde %76 arttığını kaydetti. Santiment’e göre bu veriler Aralık 2021 ile Şubat 2022 tarihleri arasında kaydedildi.

İki aylık zaman dilimi boyunca balinalar 712 milyon dolar değerinde 897 milyon XRP ekledi. Balinalardan gelen bu birikim çılgınlığı, zincirleme verilere göre ikinci en büyük ve en büyüğü 1,29 milyar XRP’nin çalındığını gören Kasım 2020 tarihinde gerçekleşmişti. Daha sonra Ripple SEC davasıyla boğuşmaya başladı.

XRP balinalarından elde edilen son birikim, varlığın 1 doların altındaki fiyat sıkıntılarında sıkışıp kaldığı bir zamanda geldi. Şu anda, XRP 0,7848 dolardan işlem görüyor ve bu da onu tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3,84 doların -%75,59’unda bırakıyor. Varlığın 35 milyar dolarlık piyasa değeri, onu Cardano’nun üzerinde ve USD Coin’in altında saygın bir 6. sıraya koyuyor.

Santiment’ten gelen son veriler, XRP’nin USD karşısında döngüsel yükselişlerinde bir korelasyon olduğunu belirtiyor. Bu korelasyon XRP/BTC grafiğinde gözlemlenebilir. Santiment’in analizi, balinayı 10 milyon birimden fazla Ripple tutan bir adres olarak tanımladı.

Balinalar yükselişe geçti

Balinaların piyasadaki faaliyetleri, tüm piyasalardaki analistler ve yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bu büyük hodler’lar muazzam güçlere sahipler ve kripto pazarlarının büyümesinde oldukça etkililer.

2021’in son çeyreğinin en yüksek seviyelerinin ardından kripto para birimi fiyatlarındaki düşüşün ardından, balinalar pozisyonlarını artırmak için düşüşten yararlandı. Elde edilen bir rapora göre, 1.000 BTC ve üzeri BTC adreslerinin sayısının 2.334’ün üzerinde tüm zamanların en yüksek seviyesinde olduğunu iddia ediyor.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin