Az bilinen altcoin'de yoğun enerji birikti: Büyük patlama gelebilir! Fiyat hedefi veriyoruz
Az bilinen altcoin'de yoğun enerji birikti: Büyük patlama gelebilir! Fiyat hedefi veriyoruz

Az bilinen altcoin’de yoğun enerji birikti: Büyük patlama gelebilir! Fiyat hedefi veriyoruz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – The Graph fiyat analizi, uzun bir düşüş eğiliminin ardından fiyatın toparlanmaya geçtiğini gösteriyor. Boğalar bugün 0,402 ila 0,478 dolar arasında iyi bir hareket gerçekleştirdi ve bu da token için beklentileri iyice yükseltti. Boğalar bugün oldukça agresif çünkü daha önce GRT/USD paritesi geçtiğimiz hafta düşüş eğilimindeydi ve değer kaybetti. Ancak boğalar dün pozisyonları için savaştı ve bugün fiyatı yükselterek iyi bir galibiyet aldı. Şimdi boğaların kırılması için bir sonraki direnç işareti 0,503 dolar.

The Graph için işler yolunda görünüyor

Bir günlük The Graph fiyat analizi, yükseliş momentumunun son 24 saatte toparlandığını gösteriyor. Kripto para birimi son birkaç gün içinde kayıplarla karşı karşıya kalsa da, boğalar şimdi bir sonraki hedeflerine ulaşma yolundalar. Fiyat 0,478 dolara yerleşiyor ve son 24 saat içinde yüzde 16’dan fazla değer kazandı. İşlem hacmi de son güne göre yüzde 161 arttı.

The Graph price analysis: GRT gains 16 percent as bulls rally towards $0.478 1

GRT/USD paritesi için oynaklık ılımlı, çünkü Bollinger bantları daha önce yakınsadıktan sonra şimdi daha az alanı kaplıyor. Üst banttaki 0,501 dolar en güçlü direnci temsil ediyor ve alt bant olan 0,369 dolar GRT için en düşük desteği temsil ediyor.

En son yükselişten sonra, fiyat hareketli ortalama (MA) değerini, yani 0,450$’ı geçti ve SMA 20, SMA 50 eğrisinin üzerinde işlem görmeye devam ediyor. Göreceli güç endeksi (RSI) 52’de yukarı doğru dik bir eğimde ve piyasada artan satın alma faaliyetini gösteriyor.

4 saatlik Grafik fiyat analizi, agresif bir boğa rallisinin sonucu olarak 4 saatlik grafikte yeşil mum çubuklarının devamı görülebiliyor. Boğaların son birkaç saattir sürekli olarak fiyat fonksiyonuna öncülük ettiğini ve düşüş eğiliminden kaçındığını görmekteyiz.

The Graph price analysis: GRT gains 16 percent as bulls rally towards $0.478 2

4 saatlik grafikte volatilite yüksek ve fiyat Bollinger bantlarının üst sınırının yakınında ancak üstünde işlem görüyor. 0,472 dolardaki üst bant, GRT/USD desteğini temsil ediyor ve alt bant 0,369 dolarda bulunuyor. Bollinger bantlarının genişlemesi, kripto para birimi için oldukça değişken  bir süreçte olduğumuzu gösteriyor. RSI aşırı alım bölgesinin sınırına yaklaştı ancak halen tarafsız bölgenin üst yarısında ve 68’de yer alıyor. RSI’nin tarafsız olması yatırımcıların satın alma ilgisinin taze olduğunu gösteriyor.

The Graph için sırada hangi hedefler var?

The Graph fiyat analizi, fiyatın yükselişte olduğunu ve bugün itibariyle herhangi bir düşüş işareti tespit edilmediğini gösteriyor. Yatırımcılardan gelen destek kalıcı olmaya devam ederse, GRT/USD yarın 0,503 dolar seviyesinin üzerine çıkabilir. Günlük işlem yapanlar için, geçen hafta meydana gelen kayıpların çoğunu geri alan 24 saatlik rallinin ardından boğaların tükenebileceği için fiyat seviyelerinin önümüzdeki saatlerde düzeltilmesi bekleniyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin